Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (976)
Filtrer anmeldelser
976 resultater
Medlemsvurdering
513
363
65
15
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
513
363
65
15
20
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 976 anmeldelser
Anmeldt d. 19. marts 2018 fra mobile enheder

Virkelig god service fra personalet, lækkert værelse med mulighed for at sidde i vinduet og kigge ud over Reeperbahn. Morgenmaden har alt hvad man ønsker og man kan både få champagne og frisklavet latte , der går konstant en tjener rundt og spørger hvad man behøver.
Beliggenheden af hotellet er perfekt i enden af Reeperbahn og ved siden af u- bahn.
Spaen i stueetagen består af et afslapningsområde, en dampsauna og en alm. Sauna og forskellige bruser vi ikke prøvede- det var så hyggeligt at bruge lidt tid på afslapning dernede og vi manglede slet ikke en pool. Alt var pænt og rent og indretningen var meget moderne.
Vi kommer helt klart igen

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, stineoste
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. december 2017

Nu har jeg rejst verden rundt og boet på et utal af hoteller, men ARCOTEL Onyx slår alle på ringe service. Jeg kunne næsten en måned før min reservation se, at jeg ikke kunne gøre brug af den, så jeg ønskede en refundering.

Det ville de under ingen omstændigheder gå med til, og de gav mig kun 10 procent af beløbet tilbage. Se, det er suveræn ringe service.

Dato for ophold: december 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, steffens20
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marketing_Onyx, Front Office Manager hos ARCOTEL Onyx, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. december 2017
Google Oversæt

Dear Steffen S,

Thank you very much for your feedback. We regret to read, that you are not satisfied with the service in regards to your cancellation. In fact, all of our guests have the possibility to book different rates with different cancellation policies. The rate you have booked was our BASIC rate, which is cheaper than our flexible rates, but it needs to be pre-paid and it is not possible to modify or cancel anymore. If you are not 100% sure about your travel plans, we recommend our SMART Rate, which gives you the possibility to cancel free of charge until the day of arrival. This is a common practice in the hotel industry. Once again, we really regret that you associate the ARCOTEL Onyx with such negative memories and maybe we still have the chance to welcoming you one day. We would be very happy about that! Best regards, your ARCOTEL Onyx Hamburg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. august 2017 fra mobile enheder

Virkelig lækkert hotel. Lækre fuldt udstyret værelser! Da hotellet er ret nyt, er der intet at udsætte på noget som helst.
Lækker morgenmad i lyse omgivelser.
Lydtætte værelser, så støjen fra gaden er ikke eksisterende.
Vi fik Spaghetti Bolognese bragt på værelset - virkelig lækkert.

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, GastroDeLux
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. maj 2017

Via Hamburg Tourist 4 dage for 3 dages pris med 3 dages Hamburgercard oveni.
Husk selv at skrive dato på kortet. Fint hotel stort standard værelse og meget fin morgenbuffet. Med U3 eller bus 6 kommer man nemt til centrum.

Dato for ophold: april 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Gert A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. marts 2017 fra mobile enheder

Nem incheckning ved ankomst. God størrelse på værelse, fint bad og toilet. Gratis wifi virker som forventet. Parkering til 12 EUR pr døgn lige under hotellet er et klar plus. Det ville have været fem stjerne hvis ikke en håndværker var startet med at bore og hamre kl. 06.15!

Dato for ophold: marts 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Thomas T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marketing_Onyx, Manager hos ARCOTEL Onyx, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. marts 2017
Google Oversæt

Dear Thomas,

Thank you for taking the time to tell us about your experience following your stay with us at the ARCOTEL Onyx Hamburg.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay with us.
We truly apologise for the inconvinience caused by the repair works early in the morning unfortunately the repairman started earlier than agreed.
This is not our Standard and we hope to welcome you soon again, to be able to convince you with our service.

Kind regards,

Arnold Konrath
General Manager Trainee

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser