Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode bøffer til prisen”
Anmeldelse af Block House

Block House
nr. 64 af 4.169 Restauranter i Hamborg
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 32 $
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 12. maj 2018 fra mobile enheder

Gode bøffer til fantastiske priser! God kvalitet og den rigtige Steak House smag, super betjening og en pris er er mere end fair! 187,- EUR alt i alt for 4 personer inkl. vin, vand mm.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, Thomas B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (935)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 936 anmeldelser

Anmeldt 9. april 2018

Vi havde ikke så meget tid så vi skulle vælge at spise et sted hurtigt. Block House lå lige ved siden af vores hotel så det var dejligt.

Jeg fik en cheese burger og den smagte super godt. Den var lavet lidt anderledes. Det var et slags bruschetta istedet for en normal burgerbolle. Den havde heller ikke en overbolle, det var tomater med ost ovenpå. Det smagte mega godt. Vi sad udenfor i det dejlige vejr.

Dato for besøg: april 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, emmahedin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. marts 2018

Det var den eneste restaurant i nearheden. Vi spiste sen aftensmad ca. kl. 21.30. Jeg har fået løgsuppe og hamburger with a glass of Montepulciano. Personalet taler flydende Engelsk. Det var et godt valg.

Dato for besøg: marts 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, GregoryAlpha
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. marts 2018 fra mobile enheder

Rigtig hyggelig restaurant. Vi bestilte bord og det var en god ide da vi så slap uden om køen til et bord. Utrolig lækker mad. Der er en salat med sammen med bøfferne som serveres som en forret. Bøffer e var stegt perfekt og det sammen med en tjener som tydeligt elskede sit job gjorde det tilen perfekt middagsiplevelse. Bestemt et besøg værd.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, Familien B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. marts 2018 fra mobile enheder

Vi var der sidst i november 2017, hvor vi oplevede en skuffelse i forhold til tidligere. Denne gang var det klart bedre. Bøfferne var i top og betjeningen hurtig - men i forhold til tidligere var der færre gæster end vi har oplevet før. Det kan selvsagt lette betjeningen, men næppe at bøfferne var bedre.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, nihaje
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Block House, kiggede også på

 
Hamborg, Tyskland
 

Har du været i Block House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering