Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer kigger på dette hotel
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com189 $
Hotels.com189 $
Priceline186 $
eDreams186 $
Travelocity189 $
CheapTickets189 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (557)
Filtrer anmeldelser
557 resultater
Medlemsvurdering
420
122
12
3
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
420
122
12
3
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 557 anmeldelser
Anmeldt d. 24. juli 2020 fra mobile enheder

Yderst servicemindet personale.
Lækkert værelse.
Der er roligt på hotellet, som har en top beliggenhed i ft havnen og Reeperbahn.
Hotellet er flot og rent og morgenmaden er fin.
Hotellet importerer en virkelig god vin, som bare skal smages.
Eneste minus er, at der ikke er et lille køleskab på værelserne, men udover det var alt i top

Vi vil helt sikkert komme igen

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, KSK729
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marcus van Riesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. juli 2020
Google Oversæt

Dear „KSK729“,

Thank you so much for your positive review you posted on Tripadvisor. We are very happ tat you really enjoyed your stay with us.

Our very central but quiet location really makes our hotel the ideal starting point to explore Hamburg – just by walking.

Our employees are absolutely service-orientated and the love their job – and it shows.

Wines are imported directly from Beaumont Family Wines. They are highlights when it comes to top wines from South Africa. Almost all wines are ready to be tasted at any time – free of charge.

We decided not to have fridges in our guest rooms and instead offer free water on arrival and a house bar which is open until late at night.

We all hope to see you again one day. Until then – all the best!

Yours Marcus van Riesen

General Manager, Hotel St. Annen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. januar 2020

Meget fint og hyggeligt hotel. Meget venligt og hjælpsomt personale. Fin morgenmad. rolig og alligevel central beliggenhed. Ligger to minutter fra Sternschanze, hvor der er mange hyggelige restauranter mm.

Dato for ophold: december 2019
Tak, mknudsen2502
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. januar 2020
Google Oversæt

Dear „mknudsen2502“,

Thank you so much for your positive review you posted on Tripadvisor. So glad to hear that you liked your stay at our Hotel St. Annen.

We always have a focus on individual service as well as on a high quality breakfast buffet. Our central but rather quiet location really is ideal to explore Hamburg just by walking.

We all hope to see you again one day. Until then – all the best!

Yours Marcus van Riesen

General Manager, Hotel St. Annen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. april 2019 fra mobile enheder

Dejligt hotel, centralt beliggende. Tæt på vandet.

Billigt og fine værelser. Meget god morgenmad.
Meget hjælpsomt og sødt personale. Rent og fint.
Åbent hele døgnet.
Dejlig terrasse, hvor man kan slappe af efter en lang dag.

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, H857VDchristinah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. april 2019
Google Oversæt

Dear “H857VDchristinah”

Thanks a lot for posting your positive review on Tripadvisor. Great to hear that you enjoyed your stay with us at Hotel St. Annen.

Our central but quiet location is key to a great experience in the heart of Hamburg. Most of our attractions are easy to get to – just by walking! And after a long day in town you may relax on our romantic garden terrace behind the hotel.

Please make sure to see us again when back in Hamburg. We are all looking forward to your next visit!

Until then - best regards from Hamburg.

Yours Marcus van Riesen

General Manager Hotel St. Annen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. april 2019 fra mobile enheder

Ligger perfekt centralt. Lidt væk fra Reeperbahn så ok roligt om natten. Lækre værelser. God morgenmad. Var utrolig billigt at bo her. 10 min gang til landungsbrucke. 15 gang til Schanzeviertel. Hvad behøver man mere for en fantastisk venindeweekend?!

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, louisejborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. april 2019
Google Oversæt

Dear “louisejborg”

Thank you so much for your short but fantastic review you posted on Tripadvisor. We are glad you really liked your stay at our Hotel St. Annen.

All main attractions in town are absolutely easy to get to – just by walking. And our focus on our breakfast buffet and its quality gets you ready to start the day accordingly!

My team and I hope to see you again soon. Until then – all the best!

Yours Marcus van Riesen

General Manager Hotel St. Annen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. februar 2019

Godt gemt i en St. Paulis snævre gader ligger hotellet. P-pladser kan med held findes lige ude foran. Hotellet har mindre P-kælder - og henviser eller til Ibis' P-hus lige i nærheden (€30 for to dage).
Personalet er meget imødekommende og hjælpsomt - vi mødte en meget snaksagelig og smilende Meghan i receptionen - som havde god tid til os - både ved indtjekning og ellers når vi kom forbi.
Rolige, rene værelser med god plads - vi havde en familieværelse.
Lækker morgenmad, som løbende blev lavet mens vi spiste - alt var friskt.
Hotellet ligger i gåafstand til spisesteder - fx. i Sternschanze-området. Hotellet er også beliggende tæt på U-bahn, fodboldstadion m.m.
Man kan gå ind til centrum på ca. ½ time.
Kan varmt anbefale stedet!

Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Søren M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. februar 2019
Google Oversæt

Dear “Søren M“,

“Mange Tak“ for your positive review you posted on Tripadvisor. Thanks a lot for posting your experience and your opinion on our little Hotel St. Annen.

I am very happy to hear that you liked the Family Room you booked for your stay. They all have very new bathrooms and space for 3 – 4 guests.

Meghan, besides our other Staff members at reception, really takes care and assists wherever she can.

The charge for indoor parking under the hotel or in the nearby “Parkhaus” is EUR 9,-/night.

Please make sure to visit again soon. My entire team and I are looking forward to welcome you another time.

Best regards from Hamburg.

Yours Marcus van Riesen

General Manager Hotel St. Annen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser