Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
78 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
205 $
138 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
201 $
157 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
169 $
142 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
178 $
Radisson Blu
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
270 $
121 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Besparelsesbesked! 10 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 10 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 134 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

175 $
162 $
Official Site
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
East Hamburg(Hamborg)
244 $
118 $
Official Site
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
99 $
88 $
Priceline
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
219 $
213 $
HotelQuickly
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Anmeldelser (419)
Filtrer anmeldelser
419 resultater
Medlemsvurdering
299
104
13
3
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
299
104
13
3
0
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 419 anmeldelser
Anmeldt for 3. oktober 2017

Hotellet er rigtig fint, pænt og rent, god morgenmad og super service. Hvorvidt man kan lide området er nok en smags sag, der er masser af restauranter og bar - Nogen er fine og andre ikke. Generelt vil jeg sige at der er noget mere charme i fx. Schanzenviertel og specielt Reeperbahn er lidt overvurderet. Husk at smage noget af den vidunderlige vin de importere, fx. Beamont, Chenin Blanc, Hope, Marguerite.

  • Overnattede: september 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, hjvKolding
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. oktober 2017
Google Oversæt

Dear „hjvKolding“,

we really appreciate your positive review you posted on Tripadvisor! Thanks a lot for your comments on your stay.

We are so happy that you liked our hotel, including our personal service and our high quality breakfast buffet.

The neighborhood around our hotel has grown over many decades. Not as posh as some chic new areas, but very original and interesting. You are right, it is a matter of taste if one likes it, but it is real Hamburg.

We really hope to see you again soon. Until then – all the best!

Yours Marcus van Riesen

General Manager Hotel St. Annen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 27. marts 2016

Et hyggeligt hotel med en rigtig god beliggenhed for restauranter og U-bahn. Meget venligt og hjælpsomt personale. Dejlig morgenbuffet, hvor der ikke manglede noget - alt i rigtig god og frisk kvalitet. Pæne værelser med gode senge og dejligt brusebadeværelse.

  • Overnattede: marts 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Claus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2016
Google Oversæt

Dear „Claus H“,

thank you so much for your wonderful review on Tripadvisor. We really appreciate the time you spent to publish your experience at our Hotel St. Annen.

We are so happy that you liked our location as well as our rooms and service. On our breakfast buffet we definately offer fresh and regional products – so glad you liked them.

We are looking forward to welcome you again soon. Take care.

Kind regards from Hamburg

Yours, Marcus van Riesen
Hoteldirector Hotel St. Annen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 10. november 2015 fra mobile enheder

Som sagt, Hyggeligt centralt pænt og rent hotel mit i det hele. Ligger i gå afstand til det meste. Her er rigtigt hyggeligt med lille gårdhave, værelser er pæne og rene og de er meget venlige. Både rengøring, køkken og receptionen er søde og rare. Hurtig indcheckning! God morgen mad !

Overnattede: november 2015, rejste som par
1  Tak, Dorte K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. november 2015
Google Oversæt

Dear „Dorte K“,

thanks so much for your fantastic review on tripadvisor. We are glad, that you really enjoyed your stay at our Hotel St. Annen in november 2015.

My team and I are also very delighted that you found our venue cosy and clean as well as friendly and centrally located. Our breakfast, that you also liked, must always be a good start each morning, day by day.

Please make sure to come to stay with us again soon. Until then we wish you all the best.

Kind regards from Hamburg, Germany.

Yours, Marcus van Riesen

Hotelmanager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 17. oktober 2015

Pænt og godt indrettet, både værelse og badeværelse. Vii havde valgt Garden Comfort, så der var kig til haven, og ingen støj. Meget venligt personale og god service, god morgenmad. Sidst, men ikke mindst, central beliggenhed i hyggeligt kvarter. Man kan gå til det meste, og der er ikke langt til U-bahn og bus, hvis man har brug for det. Vi kommer gerne igen.

  • Overnattede: oktober 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Lisbeth Toft L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarcusvanRiesen, Inhaber hos Hotel St. Annen, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. november 2015
Google Oversæt

Dear "Lisbeth Toft L“",

thank you so much for your very kind review on Tripadvisor. Also for the great effort to tell us about your very good experience at our Hotel St. Annen.

My team and I are very happy that you liked our nicely furnished Garden-Comfort Rooms with a view of our garden. In addition we are really pleased that you enjoyed our individual and friendly service, the breakfast buffet as well as our superb, central location.

We are very much looking forward to your next visit to Hamburg. Until then we remain with the dearest regards from everybody from the St. Annen Hotel.

Yours, Marcus van Riesen

Hotelmanager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. december 2014

Et hyggeligt hotel, med en helt perfekt beliggenhed for et ophold i Hamburg.
Et meget hjælpsomt personale, samt en morgen buffet hvor der ikke manglede noget over hovedet. Meget renlige værelser
Kan klart anbefales.

  • Overnattede: december 2014, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Lasse R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser