Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.020)
Filtrer anmeldelser
2.020 resultater
Medlemsvurdering
1.175
724
92
20
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.175
724
92
20
9
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 2.020 anmeldelser
Anmeldt 7. maj 2018 fra mobile enheder

Vi har boet på Adina før og var yderst tilfreds. Og jeg må sige st denne gang var lige så godt. Det er et hotel der er lyst og rent og med store værelser. Der er et moderne hotel med utrolig venligt personale. Og der er alt personale lige fra receptionen til bar og rengøring. Og der morgenmad er super god. Et hotel vi kommer på igen og varmt kan anbefale

Overnattede: maj 2018, rejste som par
2  Tak, Jonna A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Matthias R, Manager hos Adina Apartment Hotel Hamburg Michel, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. maj 2018
Google Oversæt

Dear Jonna,

thank you very much for your recent booking at the Adina Apartmenthotel Hamburg Michel.

Further I want to thank you for for positive review and your nice feedback about our team.

Looking forward to welcome you back at the Adina Michel.

Kind Regards,

Matthias Rauscher
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. maj 2018 fra mobile enheder

Fandt en virkelig god pris og tog chancen - har været så godt og lækkert!

Positivt: sødt personale
Stor rummelig lejlighed (nr. 713) med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, strygejern, strygebræt, kogekedel osv.
Altanen havde sol efter kl 17:30 så vi kunne sidde og nyde et koldt glas hvidvin og hvile fødderne efter dagens shopping
De tilbyder en flot morgenbuffet, som hvis man bestiller det i receptionen dagen før, kan få 2 personer for en persons pris (21 €)
Der kan parkeres i parkeringskælder for 20 € pr. dag

Negativt for os:
Hårde senge. Den ene fik ondt i ryggen, den anden ondt i skulderen efter to nætter. Ville ønske der var en top madras...
Vi elsker bløde og floffy dyner med fjer - hotellets er tynde og vattæppe agtige.
At de skriver at de passer på miljøet og ikke skifter håndklæder hvis man hænger dem op - og så skifter man dem alligevel? Hvorfor så lade som om man er "Green clean?"

Alt i alt så kommer vi gerne tilbage igen, måske med vores egne dyner i bagagen hi hi

Overnattede: maj 2018, rejste som par
Tak, FruFys
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Matthias R, Manager hos Adina Apartment Hotel Hamburg Michel, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. maj 2018
Google Oversæt

Dear valued guest,

thank you very much for your recent booking and your positive feedback here on tripadvisor.

We are really happy that you felt comfortable during your stay with us. Did you know that the beds are manufactured for Adina exclusively? I´m really sorry that your night rest were disturbed with the mattrasses. Therefore we are serving some additonal bed toppers for softening your bed experience. Please do not hesitate to contact the front-Office Team in this cases.

Looking forward to your return. Please drop me a message if you are planning your next stay with us to: mrauscher@adina.eu.

Kind regards,

Matthias Rauscher
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. april 2018

Flotte, velholdte og dejlig rengjorte lejligheder, vi var i en gruppe på som havde 10 lejligheder og alle var meget tilfredse. God beliggenhed ikke langt til Rådhuspladsen og Reeberbahn nærmest lige i Centrum. Udmærket morgenmad ikke overvældende men ok. Prisniveauet i baren er lidt højt.

Overnattede: november 2017
Tak, Jan J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Matthias R, Manager hos Adina Apartment Hotel Hamburg Michel, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. april 2018
Google Oversæt


Dear Jan,

first of all I want to thank you for recent booking at the Adina Apartmenthotel Hamburg Michel.

Feedback is really important to us and of course we are really happy that you found a home away from home.

Looking forward to welcome you back in the nearest future at the Adina Hamburg.

Kind regards,

Matthias Rauscher
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. december 2017 fra mobile enheder

Et nyt men perfekt hotel. Værelserne var rene og store. Og personalet var super søde og hjælpsomme. Baren var hyggelig og morgenmaden var skøn. Det er et lyst hotel og ligger meget centralt i Hamborg. Det er et hotel vi helt klart kommer tilbage til.

Overnattede: december 2017, rejste som par
Tak, Jonna A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Matthias R, Manager hos Adina Apartment Hotel Hamburg Michel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. december 2017
Google Oversæt

Dear Jonna,

first of all I want to thank you for booking the Adina Apartmenthotel Hamburg Michel.

Feedback is really important to us and of course we are really happy that you found a home away from home.

Looking forward to welcome you back in the nearest future.

Kind regards,

Matthias Rauscher
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. oktober 2017 fra mobile enheder

Virkelig fint lejlighedshotel! Vi var afsted 2 voksne og 2 børn! Hotellet ligger dejligt centralt med gå afstand ind til centrum også med små børn! Det er 2 små supermarkeder og 1 bager lige i nærheden, som giver mulighed for at handle mad som kan spises i lejligheden! Der er også en fin lille swimmingpool, som kan bruges til et lille afbræk fra storby-vandringen!

Overnattede: oktober 2017, rejste med familie
Tak, Martin M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Matthias R, Manager hos Adina Apartment Hotel Hamburg Michel, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Martin,

first of all I want to thank you for booking the Adina Apartmenthotel Hamburg Michel.

Feedback is really important to us. Therefore we are more than happy that you felt comfortable during your stay with us and you enjoyed the location and the Services of our hotel/team.

Looking Forward to welcome you back as guest at the Adina Hamburg Michel. Please do not hesitate to contact me if there are any questions left.

Kind regards,

Matthias Rauscher
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser