Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (573)
Filtrer anmeldelser
573 resultater
Medlemsvurdering
150
295
96
20
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
150
295
96
20
12
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 573 anmeldelser
Anmeldt d. 18. december 2017

Vi var her op til jul 2017. Vi fik en plads lige ved elevatoren i parkerings-kælderen, så det startede rigtig fint. Det tog 5 minutter at checke ind ved den flinke receptionsmedarbejder. De har en byt-rengøring-til-øl ordning, som sparer på udgifter, er godt for miljøet og gør samtidigt gæsterne glade. Det var en super ordning. Belligenheden er perfekt, 2 minutter til Reeperbahn, 2 minutter til U-bahn og samtidigt er der fuldstændigt ro på hotellet (jeg vågnede kun en morgen ved en dør der blev lukket). Udmærket morgenmad. Alt levede op til prisen og vil helt sikkert komme der igen. Tak :)

Værelsestip: Perfekt belligenhed
  • Overnattede: december 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Jesper B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HIEx_Guest_Service, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Express Hamburg - St. Pauli Messe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. december 2017
Google Oversæt

Dear Jesper B,
Thank you for staying in our hotel Holiday Inn Express and for evaluating our services. It is a great pleasure to read that you are feeling satisfied with our services. It is a big compliment, which we will communicate to our whole staff. We take the feedback of our guests serious and your outstanding evaluation is a great motivation to us. We are looking forward to welcome you again in our hotel. Kind regards your guest relations team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. maj 2017 fra mobile enheder

Vi boede på hotellet i en forlænget weekend - 2 voksne og 1 barn (2 år).
Værelset var fint, omend lidt lille til 3 personer, og personalet imødekommende.
Morgenmaden var ikke prangende, udvalget lille og set kedeligt, men den var der.
Til gengæld var beliggenhed super, på en stille gade, men 5 min. gang fra S-Bahnstation, 5 min. til skønne cafeer og restauranter og 15 min. fra havnepromenaden med turbådene.
Oveni var Hamburger Dom festivalen netop åbnet. Det ligger på en plads 2 gader fra hotellet. Så vi følte vi var landet lige i smørhullet i Hamborg.

Overnattede: maj 2017, rejste med familie
Tak, Kaagren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HIEx_Guest_Service, Front Office Manager hos Holiday Inn Express Hamburg - St. Pauli Messe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. juni 2017

Kære Kaagren,

tusind tak for din detaljeret bedømmelse.
Vi hører meget gerne, at hotellet er centralt beliggende for din forlænget weekend i Hamborg. Det er derfor af vi sælger vores standard værelser med sofa senger også for tre personer (2 voksne og 1 barn til 17 år) - vi vil at værelser er lidt lille for 3 personer, beklager.
Så vi håber at vi ser dig igen hos os!

Med venlig hilsen,

Jennifer Schade
Guest Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. oktober 2016 fra mobile enheder

Fint hotel, flink og venlig personale.Ligger tæt på den hyggelige havn, hvor der er masser af turistbåde der tilbyder havnerundfart . Hyggelige cafe - restauranter med servering uden og inde. Dejlig med en gå tur langs havnen.

Overnattede: oktober 2016
Tak, G J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HIEx_Guest_Service, Front Office Manager hos Holiday Inn Express Hamburg - St. Pauli Messe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. oktober 2016
Google Oversæt


Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank, dass Sie unser Holiday Inn Express Hamburg St Pauli Messe für Ihren Aufenthalt gewählt haben und sich anschließend die Zeit genommen haben, uns auf Tripadvisor zu bewerten.

Denn sowohl positive als auch negative Kritik ist für uns sehr wichtig, damit wir unseren Service stetig verbessern können und auf die Wünsche und Bedürfnisse unserer Gäste abstimmen können.

Für Ihre Hinweise und Anregungen sind wir Ihnen sehr dankbar und hoffen Sie erneut in unserem Hause begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen

Das Holiday Inn Express Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. september 2016 fra mobile enheder

Vi var 4 venner der skulle ned og se st Pauli hotellet ligger perfekt med gå afstand til både station og reberbahn.
Det var fine værelser og og en høflig betjening så vi var meget tilfredse.
Det er desuden trukket lidt tilbage fra byen så der var ro om natten

Overnattede: september 2016, rejste med venner
Tak, Lars P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HIEx_Guest_Service, Front Office Manager hos Holiday Inn Express Hamburg - St. Pauli Messe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. september 2016

Kære Lars P,

tusind tak for din bedømmelse på TripAdvisor.
Vi hører meget gerne at alt var helt fint med dit ophold og med vores hotel.
Så vi håber at vi ser dig igen i Hamborg i vores hotel.

Med venlig hilsen,

Jennifer Schade
Guest Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. marts 2016

Valgte hotellet ud fra placering i Hamburg og vi blev ikke skuffet. Det var i gå afstand til alt det vi ville se og tæk på "Landungsbrücken", hvor man bl.a. kan komme på havne rundfart samt Hard Rock Cafe. Mens vi var der var der også "Hamburg Dom" med tivoli lige ved hotellet og det var også en god oplevelse. Det er der 3 gange om året så check lige hvornår og se om det passer ind.

Værelsestip: Vælg værelser ud til bagsiden for at få mere ro, da der er trafik på forsiden.
  • Overnattede: marts 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, claand1968
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser