Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (241)
Filtrer anmeldelser
241 resultater
Medlemsvurdering
174
43
10
6
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
174
43
10
6
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 241 anmeldelser
Anmeldt d. 4. august 2019

Min kæreste og jeg tog en enkelt overnatning her - standarden er utrolig høj, selv de mindste værelser har klima, fri minibar osv. Som det første hotelværelse vi har besøgt, så var der rigtig lys styrring - så man kan vælge lys om man ser TV eller arbejder osv. smart lille detalje, der gjorde at de 24kvm føltes meget bekvemt.

Værelsestip: Rigtig tæt på bymidten - dejlig nem fremkommelighed
Dato for ophold: august 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, NikolejPG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TORTUE_HAMBURG, Guest Relation hos Tortue Hamburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2019
Google Oversæt

Salut NikolejPG,
Thank you very much for your feedback. It is important to us that our guests can enjoy their stay with us to the fullest. We are therefore very pleased that we were able to surprise you positively with our complimentary minibar and our light system! If you are in Hamburg next time, we look forward to welcoming you again.
Best regards,
Ihr TORTUE HAMBURG Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. juli 2019 fra mobile enheder

Dette bliver en kort anmeldelse. Hotellet er fantastisk. Ganske enkelt. Fantastiske værelser, fantastisk beliggenhed, fantastisk service og fantastisk cocktailbar! Jeg kan desværre ikke anmelde morgenmaden, da vores ophold var uden denne. Håber på et gensyn!

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Helle1708
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TORTUE_HAMBURG, Guest Relation hos Tortue Hamburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. juli 2019
Google Oversæt

Dear Helle1708,
Thank you for your positive feedback regarding to your stay. We are happy that you enjoyed your time here!

We are looking forward to your visit again.

Warm regards,
your TORTUE HAMBURG

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. januar 2019

Hotel Tortue er et af de mest gennemførte hoteller, jeg nogensinde har besøgt. Med en placering i hjertet af Hamborg er hotellet tæt på både bymidten og havnen. 2 minutter fra hotellet er der to store parkeringskældere. Husk at få hotellet til at give 10% på regningen. Stilen på hotellet er flot og eksklusive. Vores værelse (medium) var stort med masser af lækre detaljer og med et meget flot badeværelse. Sengen var fantastisk, og den gratis minibar og kaffe var et hit - en lækker detalje. Vi spiste i den meget hyggelige restaurant JIN GUI, som ligger på hotellet. Betjeningen var god - maden var fantastisk - og vi følte os rigtig godt tilpas. Morgenmaden spiste vi i Brasseriet, også på hotellet, og det var et kapitel for sig. Igen super god betjening og et meget lækkert menukort. Vores morgenmad var med i prisen, så vi kunne frit vælge fra både buffet og menukort, hvilket var lukses. Tips: Gå ind på hotellets hjemmeside og se under Hotel - Specials. Vi købte en "Winter special", og fik bl.a. både drinks og morgenmad med i prisen.

Dato for ophold: januar 2019
1  Tak, Susanne H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TORTUE_HAMBURG, Guest Relation hos Tortue Hamburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. januar 2019
Google Oversæt

Dear Susanne H,

Thank you for your fantastic review of our hotel following your stay with us.

We are thrilled that you enjoyed every aspect of your stay and particular the warm service you received from the team. As a passionate host it is our pleasure to offer our guests little extras like the free refreshments of our minibar or a breakfast that leaves nothing to be desired.
Our location is ideal for those who want to explore Hamburg - we hope you have left a few sights for your next visit so that we can welcome you again in the near future!

Warm regards
Your TORTUE HAMBURG Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. november 2018 fra mobile enheder

Hotellet levede 100% op til vores forventninger. Vi spiste på begge deres restauranter, som serverede super lækkert mad i hyggelig omgivelser, med rigtig god betjening . Deres cocktailbar kan også anbefales. Hotellet dannede den perfekte ramme til en afslappet kæreste- og shoppingtur. Vi vil helt sikkert vende tilbage. En god ide er at reservere bord til deres restauranter hjemmefra, da de er meget populær.

Dato for ophold: november 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, majbrittjoh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TORTUE_HAMBURG, Guest Relation hos Tortue Hamburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. november 2018
Google Oversæt

Dear majbrittjoh
Thank you for your very nice feedback. It is nice to hear that you enjoyed our culinary offer as well as our drinks. We are keeping you to your word and hope to see you again in the future; for another shopping trip, dinner or sightseeing.

Best regards,
Your TORTUE HAMBURG team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. oktober 2018 fra mobile enheder

Vi har tidligere boet på Sofitel i Hamborg, men da der ikke var ledigt valgte vi Tortue på grund af den gode, centrale beliggenhed. Det fortrød vi ikke. Tortue overgår på mange punkter det 5* Soditel. Tortue er åbnet for bare 4 måneder siden og er således helt opdateret. Stort badeværelse med 35 cm bred bruser, varme i gulvet.
Prismæssigt ligger Tortue nok 20% under Sofitel, vi betalte ca €200/nat.
Morgenmad er €30 og nok i overkanten.
Parkering er ligeledes €30/dag.
Pro tip 1:benyt et af de mange parkeringshuse, som ligger lige ved siden af.
Pro tip 2: lige overfor Tortue ligger en bager som sælger god morgenmad for €4 Per person for kaffe, 3 spejlæg og 2 boller. Mere kan tilkøbes

Dato for ophold: oktober 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Monknica
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TORTUE_HAMBURG, Guest Relation hos Tortue Hamburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. oktober 2018
Google Oversæt

Dear Monknica
Many thanks for your great rating and feedback!
We are glad that you had a good time in our accommodation and hope to having you as a guest again on your next trip to Hamburg.

Best regards
Your TORTUE HAMBURG Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser