Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.017)
Filtrer anmeldelser
1.017 resultater
Medlemsvurdering
497
408
85
14
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
497
408
85
14
13
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.017 anmeldelser
Anmeldt 4. februar 2018 fra mobile enheder

Med Afrejse fra Hamburg lufthavn kl 7 om morgenen, er det rart at overnatte tæt på.

Fremfor at køre fra Aarhus til Hamburg den halve nat - og dermed ankomme trætte og udmattede til ferie destinationen, valgte vi en overnatning her
Dejligt værelse, super rent og pænt. Aftensmad og morgenmad i hotellets restaurant, ganske fint og stort udvalg

Det et bestemt ikke sidste gang vi er her;)

Overnattede: februar 2018, rejste som par
Tak, Karima H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2018 fra mobile enheder

Super bekvemt at kunne parkere sin bil, overnatte og næste morgen kunne gå direkte til terminalen.

Receptionen var servicemindet og fik hurtigt checket os ind, på et rummeligt værelse med king size bed af god kvalitet.

Efter et besøg i restauranten, hvor vi fik serveret udsøgt mad og vin til en ok pris, nød vi en god nats søvn i det lydisolerede værelse (ingen støj fra hverken vej eller lufthavn).

Morgenbuffeten var righoldig, varieret og lækker.

Overnatter helt sikkert her igen, næste gang vi flyver ud fra Hamborg!

Overnattede: december 2017, rejste med familie
Tak, Susanne B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2017 fra mobile enheder

Pænt, velholdt og rummeligt værelse. God seng, gode dyner og hovedpuder. Badeværelset er lille, så man skal passe på ikke at blive slået af wc-brættet, hvis toiletdøren bliver åbnet.
Morgenmaden er meget lækker og delikat.
Hotellet ligger lige over for terminal 1, så der er kun en ganske kort spadseretur over en parkeringsplads og en vej.
Vi parkerede i P1 - her er der 5-10 minutters gang til hotellet.

Overnattede: oktober 2017, rejste som par
Tak, BKC2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017 fra mobile enheder

Godt Radisson hotel tæt på lufthavnen (100 meter). God restaurant på hotellet og fine værelser, dog lidt slidt. Fine træningsfaciliteter med dampbad og sauna. Ingen løbebånd. Godt hotel hvis man flyve ud af Hamborg på ferie. Parkering kostede ca 25 euro pr døgn.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, pet1604
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RadissonBlu H, Assistant Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. juli 2017
Google Oversæt

Dear pet1604,
Thank you very much for your review.
We are happy that you liked our location as well as the room and our facilities and are looking forward to welcoming you again in the near future.
Best regards,
The Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. maj 2017 fra mobile enheder

Vi overnattede på hotellet en enkelt nat, da vi skulle flyve næste dag. Værelset var stor og havde det der skulle være.
Morgenmaden trak lidt ned. Baconen var blød og osten bøjede til alle sider. Så ud til , at osten var fra dagen før, eller havde stået ude rigtig længe. Osten var ihvertfald ikke frisk.
Ellers et godt ophold.

Overnattede: maj 2017, rejste som par
Tak, Jenshp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RadissonBlu H, Reservations Manager & Assistant Front Office Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. maj 2017
Google Oversæt

Dear Jenshp,
Thank you very much for taking the time to share your feedback.
It is great to see that you liked the room.
We are deeply sorry that you were disappointed with the quality of the breakfast.
We take your comments on board and have forwarded them to the kitchen team to make improvements.
Hopefully we will still get the chance to host you again to show you that your experience this time is not the norm.
Best regards,
The Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser