Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niveauet holder”
Anmeldelse af VLET an der Alster

VLET an der Alster
nr. 186 af 4.172 Restauranter i Hamborg
Prisklasse: 3 $ - 33 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 11. marts 2018 fra mobile enheder

Det er tredie gang vi skriver en anmeldelse. Niveauet holder sig med god mad og en fin betjening. Kan anbefales - vil prøve det en dag, hvor man kan sidde udendørs.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, nihaje
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Katharina W, Leiter Gästebetreuung hos VLET an der Alster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. marts 2018
Google Oversæt

Dear guest "Niels H",

thanl you for your 4-star-rating! The feedbacks of our guest are the most important thing regarding our daily work - we can only make progess with the reports of our guests so we're more than delighted that this is already your third evaluation and that we were able to welcome you as a guests for several occasions. Also we're happy that you enjoyed our original Hamburg cuisine and that our service met your expectations!

We'll forward your words directly to our teams in the service and in the kitchen and we're looking forward to welcome you again very soon!

Kind regards,
your VLET an der Alster

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (226)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 226 anmeldelser

Anmeldt 25. december 2017 fra mobile enheder

Juleaften og hotellet havde lavet en reservation for os. Inden jeg fortsætter vil jeg pointere at maden er rigtig rigtig god. Ingen tvivl om det!
Betjeningen var mere end kritisabel - den var elendig. Det er faktisk en lang historie. I uddrag. Kommer med den forkerte vin, hvilket bliver rettet. Kuvertbrød skal man selv spørge efter. To første retter kommer nærmest oven i hinanden. Da vi beder om en pause grines der og næste ret forsøges,ad flere omgange serveret alligevel, hvilket medfører en ophidset diskussion med tjeneren. Herefter ignoreres vi og må selv rejse os for at bede om mere vin. Menuen er en 5 retters julemenu inklusiv kaffe og vand. Da vi betaler får vi at vide at kaffe og vand ikke fremgår af regningen, da det er en del af menuen....En overflødig kommentar der tjener hvilket formål? I det hele taget en stressende og bestemt ikke hyggelig juleaften vi fik ud af at spise her. Ærgerligt for maden var som sagt virkelig god

Dato for besøg: december 2017
Tak, 28pallee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Katharina W, Leiter Gästebetreuung hos VLET an der Alster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. februar 2018
Google Oversæt

Dear guest "Palle E",

thank you for your rating and your detailed feedback. We're more than sorry to hear that you couldn't enjoy your christmas eve due to the service experience. We can assure you that this is not the service standard we want to present: It is our biggest goal in our daily worklife to turn the visit to our restaurant into a culinary experience for our guests. Of course we will discuss your feedback within the team to optimize our service process.

At the same time we're more than happy to read that you liked our original Hamburg cuisine. We will forward your words directly to our team in the kitchen.

Again, we would like to apologize for the inconvenience and we hope that we could welcome you again one day!

Best regards,
your team from the VLET an der Alster



Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. november 2017 fra mobile enheder

Det er godt sted lige ved Alster. I godt vejr kan man sidde ude på terrassen på kanalen ned mod havnen. Maden er god og betjeningen fin. Sidst vi var der, følte vi os snydt, da man uden videre brugte kreditkortets debetfunktion uden at spørge. Denne gang havde man lært, at det er kortholderens valg.

Dato for besøg: november 2017
Tak, nihaje
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Johanna L, Leiter Öffentlichkeitsarbeit hos VLET an der Alster, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. december 2017
Google Oversæt

Dear guest "Niels H",

thank you very much for your message.

In order to make our guests feel comfortable, the service is important, too. It has to be a misunderstanding. Of course we would like to apologize for this and assure you that we will use your words as an occasion to discuss our service process in the team.

We are looking forward to welcoming you again.

Best regards,
Your VLET an der Alster team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. oktober 2016 fra mobile enheder

Superlækker frokost i første række til Alster med udsigt til rådhuset. Oven i købet til forholdsvis få penge beliggenhed, stil og standard taget i betragtning.
Søde og profesionelle unge tjenere trods travlhed.

Dato for besøg: oktober 2016
Tak, KirstineJChristensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2016 fra mobile enheder

Dette er en ny restaurant på et "gammelt" og spisemæssigt er det nok et fremskridt. MEN oplevelsen blev ødelagt at, at tjeneren viste sig - uden at stille noget som helst spørgsmål derom - at have besluttet, at mit kreditkort skulle bruges debetkort. Det er uforskammet.

Dato for besøg: oktober 2016
Tak, nihaje
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på VLET an der Alster, kiggede også på

 
Hamborg, Tyskland
 

Har du været i VLET an der Alster? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering