Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig morgenmad ”
Anmeldelse af Cafe Paris

Cafe Paris
nr. 8 af 79 Dessert i Hamborg
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Frokost, Aftensmad, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Hamburg-Altstadt
Anmeldt 7. juli 2020 fra mobile enheder

Jeg tror dette er et sted man kommer for at blive set. Sådan virkede det på mig.
Mad var ganske udmærket og ingen af vi 4 havde noget at klage over. Synes jeg vil anbefale deres te, og croissant var også god.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Steen Rosborg M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.140)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.140 anmeldelser

Anmeldt 24. december 2019 fra mobile enheder

Yderst god stemning, og på trods af lang kø lørdag formiddag fik vi rimeligt hurtigt et bord.
Eminent venlig og god service.
Vildt flotte lokaler.
Brunch var god og der kunne bestilles alt hvad man behøvede ....
Priser i den dyre ende vil jeg vurdere ....

Dato for besøg: december 2019
Tak, Naesborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2019 fra mobile enheder

Fik en tatar af oksekød og maden var lækker, men tre timer senere da jeg kom hjem på hotellet oplevede jeg syntomerne på den væreste madforgiftning jeg har haft. Min weekend i Hamborg var ødelagt og jeg lavede ikke andet end at brække mig. Det er SÅ vigtigt at man overholder reglerne når det gælder råt kød, men det har Cafe Paris tydeligvis IKKE styr på.

Dato for besøg: januar 2019
2  Tak, clarar624
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. marts 2019 fra mobile enheder

Salat Nicoise var meget tysk med kartofler og varm salat. Meget langt fra original Nicoise salat. En kedelig ret.

Dato for besøg: marts 2019
1  Tak, 583frode
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. december 2018 fra mobile enheder

Meget, meget dårlig oplevelse. Virkelig dårlig og kedelig mad. Bøfferne kunne på ingen måde tygges. Tjeneren ved vores bord var arrogant og tog dårligt imod vores HELT reelle klage over kødet. Vi opgav desserten.. øvøv.

Dato for besøg: december 2018
1  Tak, Sofieellen0808
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Paris, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Paris? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering