Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Varmeste anbefalinger”
Anmeldelse af Singh Indian Restaurant

Singh Indian Restaurant
Få mad leveret
nr. 69 af 3.723 Restauranter i Hamborg
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 7 $ - 24 $
Kvarter: St. Georg
Restaurantoplysninger
Kvarter: St. Georg
Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Fremragende, autentisk og billig mad. Bestilte fire forskellige hovedretter, og alle var uhyre velsmagende og delikate.

Dato for besøg: august 2021
Tak, NorthStar56233920124
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (284)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 284 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020 fra mobile enheder

Helt fantastisk indisk mad.
Masser på tallerken og en rigtig fornuftigt pris.

Rigtig hyggelig restaurant kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 866kimj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2020 fra mobile enheder

Stedet er bestemt et besøg værd. Der er en gid stemning og en venlig betjening.
Maden er super lækker og priserne er fair.

Dato for besøg: februar 2020
1  Tak, mortenj76
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020 fra mobile enheder

Mandag aften. Alligevel travlhed. Fyldte borde og god stemning. Høflig og effektiv betjening nødvendigt. Men på en god og kompetent facon.
Maden. Fire forskellige retter sad lige i skabet. Man bliver spurgt om sharf oder mild. Mild er også sharf for den ikke trænnede i indisk..
De fire retter var virkelig lækre. Total harmoni mellem de forskellige elementer i retterne. Mørt kød og risene i 3 farver.
Maden blev serveret i små gryder over levende lys. Der er vist restaurantens lille gimmick. Rigeligt til 2 portioner.
Lækkert butter nanbrød.
Ellers et godt og flot lokale på 1. Sal ud mod gaden.
Bedste indiske jeg har fået.
OK pris. 76€ for fire gange mad og drikke.
Pæne toiletter.

Dato for besøg: februar 2020
1  Tak, Carsten H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020

En god indisk restaurant ikke langt fra hovedbanegården. Rolig og afslappet stemning. Venligt personale.

Dato for besøg: februar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Daniel M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Singh Indian Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Singh Indian Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering