“Skuffende”

Fisherman's Seafood Bremen
nr. 3 af 1.312 Restauranter i Bremen
Prisklasse: 52 kr. - 283 kr.
Kvarter: Altstadt
Restaurantoplysninger
Kvarter: Altstadt
Anmeldt 8. oktober 2023

Skuffende oplevelse! Stedet var meget cafeteria-agtigt, men fisken var fin, og der var rigeligt af den.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, Søren P
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 5. oktober 2020

En dejlig fiskerestaurant. Tæt på centrum, lidt svær at finde. Vi havde bestilt bord og alt klappende. En virkelig lækker fiskeanretning, hvor alt var ok. Fin servering og menukort både på tysk og engelsk. Meget rimelige priser. Der var taget højde også for coronatiltag.

Dato for besøg: august 2020
Tak, andersentomc
Anmeldt 4. juni 2019

Ungt og venligt personale. Vi fik selvfølgelig fisk, og det kan der ikke klages over. Min mand spiser ikke kartofler og bad og noget andet I stedet for. Han fik et bjerg af grønne bønndér meget lækre, men der var til EN STORFAMILIE.

Dato for besøg: maj 2019
1  Tak, AERind
Anmeldt 30. december 2017

Denne restaurant er virkelig god. Ud over meget lækkert fisk har de også f.eks. en helt fantastisk Wienersnitzel - så der er både til dem der holder af fisk og kød.
Betjeningen er helt i top.

Dato for besøg: december 2017
Tak, Jan T
Anmeldt 19. august 2017 fra mobile enheder

Via TripAdvisor fandt vi heldigvis en fiskerestaurant. Vores sidste dag på ferien i Tyskland.
Vi reserverede bord online -en lille time før og fik straks besked om, at bordet var booket til os.
Hyggelig lokale, meget venlig betjening, og maden - fiskesuppe og butterfish samt vinen - smagte himmelsk.

Dato for besøg: august 2017
Tak, Sif2004

Rejsende, der kiggede på Fisherman's Seafood Bremen, kiggede også på

Har du været i Fisherman's Seafood Bremen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering