Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kold mad”

Schuettinger Gasthausbrauerei
Reservér bord
2
søn. 6/12
20:00
nr. 17 af 914 Restauranter i Bremen
Prisklasse: 4 $ - 24 $
Køkkener: Europæisk, Tysk, Gastropub, Ølpub
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Altstadt
Anmeldt 3. august 2020

Hyggeligt sted i flere etager. Gode øl. Ventede ret lang tid på vores mad hvoraf den ene ret var kødet helt koldt men tilbehøret varmt, så ja det var ikke rigtig styr på at kartofler og kød skal være færdig samtidig.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Mette W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (631)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 631 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018 fra mobile enheder

Var på en 3 dags tur i Bremen.
Spiste en færdig ret med snitsel M.m. Maden var ikke varm og det blev serveret på en rodet tallerken. Deres øl var ok. Typisk tysk fadøl. Der var meget støj i lokalet en DJ underhold. Ikke et sted jeg vil besøge igen.

Dato for besøg: september 2018
Tak, 900bentj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 fra mobile enheder

Hyggelig bryghus i flere plan. God mad og eget øl. Billig øl fra kl. 15-19.
Vær opmærksom på, at et glas postevand koster 3,90 Euro!

Dato for besøg: august 2018
1  Tak, kennethc427
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018

I Bøttcher Strasse finder du dette serveringssted. Kom mellem klm15-19 og få "Happy hour" hvor du betaler kun EUR 2,50 for en 0,4 øl. Vi synes den lyse øl var bedst. Hyggeligt sted

Dato for besøg: marts 2018
Tak, Gogge1956
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2017 fra mobile enheder

Dejlig sted god personale gode Øl til god pris de laver dem selv og der er også sæson øl . Endeligt et IPA frit vandingshul

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, Doris H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Schuettinger Gasthausbrauerei, kiggede også på

 

Har du været i Schuettinger Gasthausbrauerei? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering