Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God atmosfære ”
Anmeldelse af Bremer Ratskeller

Bremer Ratskeller
nr. 18 af 1.000 Restauranter i Bremen
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Tysk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Store grupper, Romantisk, Særlige lejligheder, Forretningsmøder, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Morgenmad, Aftensmad, Reservationer
Kvarter: Altstadt
Anmeldt 1. december 2017 fra mobile enheder

Husk at reservere - ellers en god og venlig atmosfære - vi blev og fik et glas vin - men kunne ikke få bord til middag - alt booket en fredag...

1  Tak, Jørgen C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BremerRatskeller1405, sales representative hos Bremer Ratskeller, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. december 2017
Google Oversæt

Dear Jorgen,

thank you so much for taking time to vote and to write a comment!

Great to see that you had a good time here and that you were satisfied
with food, drinks and the atmosphere!

Yes, we are often fully booked on a Friday night, but people who come spontanious
also get a a seat! But on a Friday at Christmas time it is really necessary to book in advance, because of all the Christmas parties of companies.

We wish you a lovely Christmas time and a happy new year!

Best regards from the team of the
Bremer Ratskeller

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.327)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 1.327 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2017

Stort lokale og mange gæster, fik alligevel anvist plads. Maden er i orden bliver serveret indenfor rimelig tid. Godt og veltillavet. Fine vine, der kan købes pr. glas eller 1/2 L. Betjeningen venlig og smilende trods travlhed.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, GAage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BremerRatskeller1405, sales representative hos Bremer Ratskeller, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. november 2017
Google Oversæt

Dear guest,

we are happy to see that you had a wonderful time here, that you enjoyed food & drinks and that you were satisfied with our service team!
Many thanks for that great voting!

We wish you a lovely Christmas time and a happy new year!

Best regards from our whole team of the
Bremer Ratskeller

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. juli 2017 fra mobile enheder

Se ovenfor
hurtig betjening men maden halter, fik smørstegt rødspætte, men det var mere smørkogt end smørstegt

Tak, steen0618
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BremerRatskeller1405, sales representative hos Bremer Ratskeller, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. juli 2017
Google Oversæt

Dear guest!
thanks for your voting and your comment!

Regarding your plaice we passed the information to our kitchen crew!
They are really sorry to hear that you were not satisified! Next time we
would be happy if you talk directly to the service so that we can immediately
offer a substitute. We want that you leave our restaurant happily!

Hope to see you again!
Best regards
your team of the
Bremer Ratskeller

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. juli 2017 fra mobile enheder

Vi fik først lidt ostedip, megetordinært. Derefter rødspætte med bacon, kartofler og agurkesalat. Selve fisken var stor og flot, men var mere kogt i smør end stegt... den sejlede i fedtstof, men var alligevel tør i smagen - ingen stor oplevelse.

Tak, sakoolsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BremerRatskeller1405, Verkaufsrepräsentantin hos Bremer Ratskeller, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. juli 2017
Google Oversæt

Dear guest,
thank you very much for taking time to write a comment!

We are sorry to read that you were not really happy with the fish!
But we thank you for the information so we can pass it on to our kitchen crew.
Only if we get the feedback of our guests we have the chance to proof our
service and -if necessary- to improve!

We hope to welcome you again!
Until then...best regards from the team
of the Bremer Ratskeller

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. maj 2017

Vi fik et lille lokale helt for os selv. Rigtig hyggeligt og adskilt fra støjniveauet i den store kælder. Øllene blev serveret i herlige ølkrus. Vi fik forskellige hovedretter på samme tid og sluttede med lækre isdesserter. Betjeningen var fin og prisen var OK. Vinkortet er helt udenfor kategori. Tysklands fineste.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Ole K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BremerRatskeller1405, Verkaufsrepräsentantin hos Bremer Ratskeller, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. maj 2017
Google Oversæt

Dear Ole,
thank you for taking time to write a comment and for that good voting!
Great that you had such a good time here and that you enjoyed
drinks and dishes!
Hope to see you again!

Best regards from the
team of the Bremer Ratskeller

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Bremer Ratskeller, kiggede også på

 

Har du været i Bremer Ratskeller? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering