Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
95 $
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
95 $
Se tilbud
Trip.com
122 $
86 $
Se tilbud
SPAR 36 $
Hotels.com95 $
Travelocity95 $
Hurb122 $
Vis 19 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.856)
Filtrer anmeldelser
3.856 resultater
Medlemsvurdering
2.585
1.095
133
17
26
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.585
1.095
133
17
26
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.856 anmeldelser
Anmeldt d. 20. december 2017

lejlighederne var godt indrettet,lyse med lækre møbler,dejlidt stort soveværelser med gode madresser og stor seng dejligt stort skab til tøjet,Stuen vel indrettet med intetret køkken rigeligt med glas,krus talkrener,stor sofa,vi have en opredning i gæsteseng den var virkelg god at ligge på,Dejlig balkon.

Dato for ophold: december 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, MarianneFalk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClaudiaAnderle, Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. december 2017

Kære gæst,
mange tak for at i valgte at overnatte på Adina Checkpoint Charlie, og for at i har taget jer tid til at dele jeres erfaring af jeres ophold her på hotellet. Vi er glade for at i har nydt jeres ophold og vi håber at vi kan velkommen jer en anden gang til hotellet.
Med venlig hilsen,
Claudia Anderle | Hotel Manager
Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. maj 2017

Fedt lejlighedshotel. Vi blev opgraderet til den største lejlighed på etagen, hvilket var en 3-værelses med 2 bad/toilet. Rent, pænt og ingen trafikstøj. Gåafstand til meget. Vil helt klart anbefale dette hotel.

Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, nicolajl2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClaudiaAnderle, Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. oktober 2017

Kære gæst,
mange tak for at i valgte at overnatte på Adina Checkpoint Charlie, og for at i har taget jer tid til at dele jeres erfaring af jeres ophold her på hotellet. Vi er glade for at i har nydt jeres ophold og vi håber at vi kan velkommen jer en anden gang til hotellet.
Med venlig hilsen,
Claudia Anderle | Hotel Manager
Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. april 2017 fra mobile enheder

Vi brugte Adina Hotel appartement i forbindelse med at vi skulle løbe halvmarathon og se Berlin.

Jeg kan med hånden på hjertet sige at det er et af de bedste ophold jeg har haft til dato.

Utrolig professionel personale, de var både venlige og dygtige til engelsk.

Værelserne var meget store, med både stort skab, skrivebord, sofa og et fint lille køkken.

Der var 2 fladskærme med mulighed for at koble en pc eller lignende til med et hdmi stik. Når man tændte tvet kunne man navigere rundt og se hvad hotellet tilbød

Sengen var god og blød, puden passede dog ikke lige til mig, så personalet skaffede en ny en. Hvis der var det mindste så skaffede de det til os.

Der blev gjort pænt rent hver dag, ja de tog endda opvasken!

Der er sauna, fitness, spa og en aflang pool til fri afbenyttelse, og hvis man spørger i receptionen har de også morgenkåber man kan låne.

Der er en hyggelig gård have hvor hvor man kan tage sine egne drikkevarer men. Hotellet har også en restaurant der tilbyder mange typer måltider.

Der ligger en lidl man kan handle i kun 75 meter fra hotellet, her fra går også en bus til Alexanderplatz. Man kan også gå til højre, Ca. 400 meter der ligger Spittelmarkt u bahn (den brugte vi mest) ellers ligger stadtmitte til venstre, Ca 550 meter meget tæt på check point Charlie.

Jeg kan varmt anbefale dette hotel!

Dato for ophold: marts 2017
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, KSHolgersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClaudiaAnderle, Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. maj 2017

Kære Kim,

mange tak for din så positiv vurdering af de seneste ophold på Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie. Med fornøjelse læser vi din ros og din anbefaling, og de delte med teamets medlemmer.

Hilsen fra Berlin
Christin Kanitz & Team
Assistant Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. oktober 2016

Hotellet lå et rigtigt fint sted i forhold til diverse attraktioner og offentlig transport. Standarden var høj og det var skønt med en pool, især for børnene :-)
Personalet var meget venlige og serviceminded. Vi kommer gerne igen en anden gang!

Dato for ophold: oktober 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, randij988
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClaudiaAnderle, Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. oktober 2016
Google Oversæt

Dear guest "randij988",

The Team at the Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie is delighted to hear you and your kids enjoyed your recent stay with us, especially the SPA area. Thank you for taking the time to provide us with your positive feedback.
We look forward to welcoming you back in the near future.

With warm regards
Axel Mahnkopf & Team
Assistant Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2016 fra mobile enheder

2 voksne med 2 teenage drenge i Berlin. Hotellet er hyggeligt og rent. Lejlighed er super til en familie på 4
restauranten laver god mad. Morgenmadsbuffetten er god, der er noget for enhver smag
Parkeringskælderen var fyldt de første dage så vi måtte parkere og fylde parkometer hver dag. Det var lidt besværligt at få vekslet til mønter. Men de bar søde i receptionen og vi fik de sidste de havde den ene dag

Dato for ophold: marts 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Steffen7272
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ClaudiaAnderle, Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2016
Google Oversæt

Dear guest "Steffen7272",

We would not want to miss the opportunity to thank you for your recent stay and the positive review. We are glad to read that you had a pleasent time at the hotel. Please excuse the fact that we could not offer you a parking space in our garage. Usually we have enough slots+ for our guests, just let us know in advance that you travel by car and we reserve a parking space for you in our garage.
We would really appreciate to see you again in our hotel.

With warm regards
Axel Mahnkopf & Team
Assistant Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser