Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.253)
Filtrer anmeldelser
1.253 resultater
Medlemsvurdering
679
374
109
57
34
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
679
374
109
57
34
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.253 anmeldelser
Anmeldt d. 30. august 2017

Morgenmaden var til 5 stjerner, men værelset var gennemsnitligt. Rengøringen var under al kritik og blev kun foretaget på opfordring. Vi har boet bedre til rimeligere priser. Personalet i restaurant og bar var venlige og hjælpsomme.

Dato for ophold: oktober 2016
Tak, Bilang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2017 fra mobile enheder

God morgenmad, godt hotelværelse og velkomstdrink bidragede positivt til vores ophold. Ikke bare stedet, men også personalet var 5 stjerner værd, da de var opmærksomme og behjælpelige med indkøb, herunder bla. Rabat til varehuset La Fayette. Beliggenhed i hjertet af Berlin og parkering lige overfor.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, janr0bertp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. juli 2017 fra mobile enheder

Titanic Hotel Gendarmmarkt er beliggende i et relativt roligt kvarter tæt på eksklusivt forretningskvarter og gaden Unter den Linden. Der er flere metrolinjer i nærheden.
Hotellet mangler en pool for at nå bedømmelsen 5, men har spa og wellnessafdeling med tyrkisk bad.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Rejsevant
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sami E, Manager hos TITANIC Gendarmenmarkt Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. juli 2017
Google Oversæt

Dear Rejsevant,

Thank you for the positive review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Sami Elair
Duty Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. april 2017 fra mobile enheder

Pænt og velholdt hotel med meget serviceminded personale. Alt virkede rent og pænt.
Et minus var, at varmen kun kunne reguleres ned til 20 grader, hvilket er alt for varmt om natten efter vores smag. Der var ganske vist store vinduer, som kunne åbnes, men de vendte ud til en befærdet vej, så det larmede for meget. Det kan anbefales, at bede om et værelse mod gården.
Der var ikke morgenmad inkluderet i vores pris. Morgenbuffet kunne købes for 28euro, der var ingen mulighed for en mindre, billigere servering. Når man nu ikke er storspiser om morgenen, er det lidt ærgerligt.

Dato for ophold: april 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Anne C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. august 2016

Bedre beliggenhed kan man ikke få til de de store turist attraktioner, man kan gå til alt. Meget venlig og service minded personale, rigtig god morgen buffe, god rabat på resturant om aftenen, hvis man bor på hotellet. Alt var rent og pænt.

Dato for ophold: august 2016
Tak, PiaM284
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser