“Fin aften med god mad og fin betjening.”
Anmeldelse af Restaurant Marjellchen

Restaurant Marjellchen
Få mad leveret
nr. 103 af 10.935 Restauranter i Berlin
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 60 kr. - 231 kr.
Køkkener: Tysk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Særlige lejligheder, Lokalt køkken, Romantisk
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Kvarter: Charlottenburg-Wilmersdorf
Anmeldt 6. oktober 2023 fra mobile enheder

Glad og professionel betjening. Glimrende med og til gode priser. Vores indledende Aperol var glimrende. Vinen var ok tilbprisen

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, CarlH476
Anmeldelser (2.832)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.832 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2022

Helt igennem et dejligt besøg.
Restauranten ligger på en stille gade, hvor man kunne sidde udenfor unden at man blev forstyrret af billarm.
Søde og flinke tjenere.
Gode og veltilberedt retter.
Klart et besøg værd.

Dato for besøg: juni 2022
    • Mad
Tak, 914sandera
Anmeldt 21. oktober 2021 fra mobile enheder

Vi havde søgt efter et sted hvor man kunne få friterede champignoner og fandt denne restaurant. Virkelig lækker mad og spændende drikkekort med hjemmelavet saft og ingefær-drik mm. Personalet var utrolig søde og vores hund måtte komme med ind og fik en skål vand. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: oktober 2021
Tak, Evawr
Anmeldt 15. april 2019 fra mobile enheder

Var heldige at få et bord på en ellers travl søndag aften. Utroligt hyggeligt sted og god mad. Ikke mindst en rigtig god service fra personalet og indehaver. Helt sikker på vi kommer igen.

Dato for besøg: april 2019
2  Tak, MKThomsen2015
Anmeldt 27. september 2018 fra mobile enheder

Rigtig dejlig tysk mad, dertil tysk øl og tysk hygge.
Vi fik alle en schnitzel med brat kartoffel og salat - kan anbefales

Dato for besøg: september 2018
Tak, Kowling

Rejsende, der kiggede på Restaurant Marjellchen, kiggede også på

Har du været i Restaurant Marjellchen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering