Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Udmærket kartoffelsuppe”
Anmeldelse af Brauhaus Spandau

Brauhaus Spandau
nr. 295 af 9.682 Restauranter i Berlin
Køkkener: Tysk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 8. december 2016 fra mobile enheder

Jeg bestilte en kartoffelsuppercut og et glas ginger ale. Suppen smagte meget godt. Dog var brødet, som fulgte med, rigtig tørt og uinspirerende! Vi bestilte dog en brødkurv, og det grove brød smagte rigtig skønt. Vi sad ude i "udestuen", som var pyntet op til jul, og der var masser af mennesker. Ham som serverede for os var venlig og tålmodig, når man nu ikke er så kyndig i det tyske ;-) Hvis man søger noget jævnt mad, er det her klart en mulighed. Og de har jo masser af forskellige øl til dem, der kan lide det.

Dato for besøg: december 2016
Tak, 441anettek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (353)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 353 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2016

Fed oplevelse på vores første aften i Berlin.
Vi var ankommet sent til vores hotel i nærheden, og behøvede blot et let aftenmåltid.

Vi bestilte anretningen med forskellige pølser og fik serveret seks forskellige på en stor bunke sauerkraut. Ikke alle pølser var lige spændende, men dem der var smagte rigtig godt.
Der blev skyllet ned med deres glimrende hjemmebryggede øl. Enten deres almindelige lyse øl, eller månedens specialøl. Vi kom på dagen hvor deres Novemberbock ville udgå, og fik derfor halv pris på den ellers i forvejen yderst rimelige pris.

Fed stemning med musik, tyrolerudklædte tjenere og en udsmykning der får dig til at drømme dig langt væk fra storbyens travlhed.

Dette er ikke gourmet, men absolut et besøg værd!

Dato for besøg: november 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Marc Koefoed N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. maj 2015 fra mobile enheder

Super hyggeligt bryghus med god øl og mad...God betjening og hyggelig atmosfære, både ude som inde. Smagte deres Majbryg som var en dejlig mørk men alligevel velafbalanceret.

Tak, Mai K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. maj 2015

Absolut et besøg værd både i dagtimer og om aftenen. Hyggelige lokaler og betjening.
Bryggeriets special dunkelbryg er absolut at anbefale både i glas og kander.
Store portioner med sweinhaxe blev serveret til mange tilfredse kunder.
Har været der før og skal besøges igen ved næste Berlin-tur.

Dato for besøg: maj 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Søren T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2014

Efter at have cyklet fra moabit til Spandau var det dejligt atkomme ind og få sig en kold og hjemme brygget øl. Jeg har været der før og ved derfor at maden også er rigtig lækker. Et hyggeligt sted ned til parken og kanalen.

Dato for besøg: august 2014
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, 305emmaf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Brauhaus Spandau, kiggede også på

 
 

Har du været i Brauhaus Spandau? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering