Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk spisested i Berlin”
Anmeldelse af Ristorante Cinque

Ristorante Cinque
nr. 428 af 7.809 Restauranter i Berlin
Prisklasse: 8 $ - 47 $
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Mitte
Anmeldt 6. august 2021

Gik herhen 1. aften i Berlin, da det lå tæt på vores hotel. Venlig og imødekommende personale. Passende menukort. Noget ventetid på maden, men var ventetiden værd. Fremragende tillavet mad, absolut lækkert og veltillavet. Betjeningen var over gennemsnittet. Stedet kan anbefales.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, GAage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (228)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 228 anmeldelser

Anmeldt 25. december 2019 fra mobile enheder

Super hyggelig restaurant, lækkert mad og venlig personale. Kan også anbefales til børnefamilier

Dato for besøg: december 2019
10  Tak, abdiljazisi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. december 2019

Rigtig fin restaurant med god mad til prisen. Betjeningen var rigtig sød og venlig, og der var en god stemning. Udenfor var der flot pyntet op til jul. Vi var meget tilfredse.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
9  Tak, larseigenm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. marts 2019 fra mobile enheder

Vi faldt over denne restaurant og kan kun varmt anbefale både mad, vin og service. Vi var i tvivl om vi fik den rette vin, og fik rigtig god vejledning. Der er en hyggelig og god stemning i lokalet

Dato for besøg: marts 2019
1  Tak, Afhmh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018 fra mobile enheder

Skøn mad - flotte omgivelser - fantastisk betjening - meget stemningsfuldt

Vi sad ude under de fineste trær

Dato for besøg: september 2018
1  Tak, Annettezahl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ristorante Cinq... M, Geschäftsführer hos Ristorante Cinque, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. september 2018
Google Oversæt

Hallo,
ja, das stimmt. Unsere terasse bietet eine sehr gute Essmöglicvhkeiten unter Bäumen, auch wenn wir mitten in der Stadt sind. Vielen Dank für Ihren Bescuh bei uns. Sollten Sie mal wieder in der Gegen sein, schauen Sie mal vorbei.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Ristorante Cinque, kiggede også på

 

Har du været i Ristorante Cinque? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering