Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.324)
Filtrer anmeldelser
1.324 resultater
Medlemsvurdering
662
523
103
24
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
662
523
103
24
12
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.324 anmeldelser
Anmeldt d. 25. august 2019

Jeg kan kun anbefale det skønne hotel. Venligt personale, flotte omgivelser. Vi har sovet vidunderligt i deres senge
Og sikke en morgenbuffet der var alt man kunne tænke sig
Sidst, men ikke mindst er det skønt at de har en etage, hvor der ikke må komme dyr, det betyder meget når man som mig har allergi.
Vi kommer helt sikkert tilbage.

Dato for ophold: august 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 614dittef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
filmhotel, Leiter Gästebetreuung hos Hollywood Media Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. august 2019
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you so much for your good evaluation of our hotel and the performance of our employees. We are pleased that you liked our amazing breakfastbuffet, we were very happy about that.
Together with my team we look forward to welcoming you again soon here in our house.
Until then, we wish you all the best.

Your Hollywood Media Hotel Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. august 2019 fra mobile enheder

Vi har været på dette hotel rigtig mange gange og har altid været meget tilfreds. Denne gang havde vi vores barnebarn på 15 år med hvorfor vi fik et familieværelse. Vi fik et dejligt stort værelse men der var en del mangler denne gang, de kunne ikke rigtig finde ud af at vi var 3 så måtte flere gange bede om 3 håndklæder mv. Vinduet kunne ikke åbnes. Der blev ikke fyldt sæbe i beholderen på badeværelset og ved morgenmaden kunne de slet ikke følge med ikke ret mange tjenere og der manglede konstant brød mv. Måske ikke de store problemer men bare ikke det man forventede

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 604birthej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. juli 2019

God placering, gode værelser, rigtig god morgenmad og behageligt personale. Det hele pakket ind i et filmhistorisk eventyr. Alle værelser har navn efter en kendt skuespiller, vi boede f.eks på Richard Burtons værelse

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Perbeer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. april 2019 fra mobile enheder

Jeg besøgte hotellet i forbindelse med en messe og havde 5 overnatninger. Venlig modtagelse, parkering bag hotel (mid gebyr )rene og pæne værelser, dejlig morgenmad, receptionen altid venlig, hjælpsom og imødekommende. Hotellet ligger perfekt centralt til shopping, sightseeing, bar besøg eller tage med bus så klart et besøg værd:-)))

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, renelundp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. december 2018 fra mobile enheder

Ubehøvlet bar-personale som snød med billig sprut i de ellers dyre drinks dårlig stil og ellers trist at loungebaren ødelægger hotellets gode ry... føj føj føj
Glem det usle sted som også bestyres af nabo restauranten “Al Capone” hvilket måske siger alt om personalets al-capone metoder...
Magen til bestialsk sted som i den grad forsøger at ødelægge den gode stemning.
Mvh kasper

Dato for ophold: december 2018
1  Tak, 917kaspert
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
filmhotel, Jr. Convention Sales Manager hos Hollywood Media Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. december 2018
Google Oversæt

Dear Kasper,

thank you for your time and the review of your stay.
We are really sorry that the bar and the restaurant didn´t fit your expectations.
Since the bar and the restaurant is not operated by the hotel we barely can assess the situation properly.
Therefor we forward your review to the bar and restaurant manager to enlighten the case and make sure this won´t happen again in the future.
We hope you give us another chance and convince yourself about the good service and the delicious food and drinks.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser