Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer kigger på dette hotel
Booking.com
85 $
Se tilbud
Expedia.com
91 $
Se tilbud
Agoda.com
100 $
77 $
Se tilbud
Hotels.com91 $
Travelocity91 $
Hurb100 $
Vis 18 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.641)
Filtrer anmeldelser
1.641 resultater
Medlemsvurdering
806
585
167
50
33
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
806
585
167
50
33
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
49-54 af 1.641 anmeldelser
Anmeldt d. 11. maj 2016

Normal Høj Scandic standard med perfekt central placering på Kurfürstendam tæt på KaDeWe og gode parkeringsforhold i P-hus eller på hotellet. Ideelt til både familie-, venne- eller par-tur med eller uden børn

Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, 659madsc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerScandic, Manager hos Scandic Berlin Kurfurstendamm, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. maj 2016
Google Oversæt

Hej dear guest,
thank you so much for your time to give us a feedback regarding your stay at our hotel. I was happy to read that you had a nice time at our Scandic Berlin Kurfürstendamm and that you enjoyed the central location, right next the KaDewe. Did you know that the next Sunday shopping sales is on the 22nd of May? Your recommendation is truly appreciated and the entire Scandic team looks forward to welcoming you back in the future.
Best wishes,
Cynthia Träger, Front of House Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. april 2016

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed. Ligger lige ved offentlig transport (50 m), tæt til indkøb KaDeWe og Karstadt og Ku'damm samt hele Ku'damm. Desuden en del seværdigheder i gåafstand samt deres flotte Zoo. Se mere på BERLINUS.DK

Dato for ophold: marts 2016
Tak, 2016HGR
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerScandic, Manager hos Scandic Berlin Kurfurstendamm, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. april 2016
Google Oversæt

Hej dear guest,
thank you very much for your time to write the nice review and for your kind words to our hotel. We are happy to read that you enjoyed your time in the German capital and that you liked the central location of our Scandic Berlin Kurfürstendamm. Did you know that the next Sunday shopping Sale is on the 22nd of May and that on Saturday, April 30th 2016 the KaDeWe Atrium will serve as a platform for the Rankin Live concept, in the form of an outstanding installation: a huge custom built photographic portrait studio, with hair and make-up stations as part of the experience.
We would be happy to welcome you back again.
With kind regards,
Cynthia Träger, Front of House Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. februar 2016

Boede på hotellet fra 21-24 februar. Da vi ankom søndag aften, var der en virkelig sød og opmærksom receptionist. Han kom fra Holland (kan ikke huske hans navn), men stor ros til ham. Han fortalte om Berlin, uden vi egentlig opfordrede til det. Det er kundeservice. Hans kollega fra Polen (også en fyr), havde egentlig fri, men blev og hjalp sin kollega med opredninger og håndklæde, som var glemt på vores værelse.

Rigtig god morgenmad og virkelig dejlige store rene værelser. Vi boede 2 voksne og 2 børn.

Dato for ophold: februar 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Kurir
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerScandic, Manager hos Scandic Berlin Kurfurstendamm, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. februar 2016
Google Oversæt

Hej dear guest,
thank you very much for your time to write the great review and thank you very much for your kind words. We are really happy that you had a great time at Scandic Berlin Kurfürstendamm and the nice words to our staff Richard, we have forwarded.
We hope to welcome you back again!
With kind regards,
Steffen Seichter,
Director of Sales & Marketing

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. januar 2016

Hotellet er meget centralt beliggende i centrum men i roligt kvarter. Hotellet er pænt og rent og de nye værelser store og behagelige og meget pæne badeværelser, virkelig god morgenmad - og venligt personale

Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, ebbek2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerScandic, Manager hos Scandic Berlin Kurfurstendamm, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. januar 2016
Google Oversæt

Hej dear guest,
I was happy to read your positive review and for your kind words. Thank you very much for your kind words and the time to write the feedback. For your next visit the Scandic team is happy to help you regarding sightseeing tours or any other information.
With kind regards,
Steffen Seichter
Director of Sales & Marketing

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. december 2015

Gode værelser, venlig reception, dog kunne der være ventetid på at få morgenmad i weekenden, men personalet gjorde alt for at det skulle til få at få det til at fungere gnidningsløst. Mit indtryk var at stedet var godt besøgt.

Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bente G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerScandic, Manager hos Scandic Berlin Kurfurstendamm, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. december 2015
Google Oversæt

Hej dear Bente,
thank you very much for your time to write the review and the kind words to our Scandic Berlin Kurfürstendamm. I was happy to read that you had a great stay and thank you for your kind words to our staff. We hope to welcome you back again and wish you a beautiful Christmas season.
With kind regards,
Steffen Seichter
Director of Sales & Marketing

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser