Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com116 $
Hotels.com127 $
Travelocity116 $
eDreams117 $
Trip.com119 $
Prestigia.com135 $
Vis 18 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.213)
Filtrer anmeldelser
4.213 resultater
Medlemsvurdering
2.711
1.209
217
45
31
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.711
1.209
217
45
31
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.213 anmeldelser
Anmeldt d. 18. oktober 2019 fra mobile enheder

Skønt hotel og ligger godt og tæt på rute 200 bus så man let kan komme rundt i Berlin. Lækker pool og flinke personale. Der er også et lille men. Syntes ikke det lever op til et 5 stjernet hotel, min datter på 6 år lå i en rigtig dårlig sovesofa og en aften vil jeg nyde et glas rødvin nede i baren, de tjener er ikke uddannet tjener, fordi man skændes ikke indbyrdes foran kunden, og det gjorde de, stakkels den travle unge pige med krøllede hår der stod der. Er selv uddannet i bar liv, så ved godt man skal diskutere ude bag ved og ikke foran kunden i baren. Ellers er der ikke en finger at sætte på det hotel, rent flot og pengenes værd i forhold til københavner priser.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Jimmijepsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nina_5347, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2019
Google Oversæt

Dear Jimmipjepsen,
thank you very much for your feedback.
I am happy that you had an overall wonderful stay.
However I see your negative response as well. Please be assured that we will discuss everything with our department managers! We have to do action as soon as possible. So thank you very much for letting me know!
We are looking forward to welcoming you soon again at our hotel.
With kind regards,
Nina K. - Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juli 2019 fra mobile enheder

Tre nætter med to drenge på 9 og 13 i en juniorsuite. Kæmpe værelse, stor pool, formidabbel morgenmad (og jeg er ikke nem at gøre tilfreds). Hjælpsomt og venligt staff, vi købte fx billetter til zoo i reception og sprang køen over. Også godt gratis internet der uden problemer trak netflix.

En ting der kunne forbedres er information om, hvor man finder pool på hotellet,samt sted og varighed af morgenmad.

Drengene elskede stedet. Og det gjorde vi også. Luksus, uden at være stift. Vi kommer helt sikkert igen!

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, LineB849
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JessicaR_lknh, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2019
Google Oversæt

Dear LineB849,
your feedback is amazing. Thank for letting me know about all your positive impressions.
I guess with two kids our pool area is the best. I am quite sure that the boy had a good time as well and want to come back as soon as possible :).
However it is true that our wellness area is not that simple to find - so I will hand over your feedback to my front office manager to make sure my colleagues will explain everything during the check-in time.
Thank you for your wonderful feedback!
See you next time.
Kind regards, Nina S.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. juli 2019

Fantastisk hotel med ALT hvad hjertet kan begære!!!
Super lækre værelser. Faciliteter i TOP. Central beliggenhed og overdådig morgen-buffet.Service mindet personale hele vejen rundt.
Jeg SKAL helt sikkert tilbage IGEN.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Lars B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JessicaR_lknh, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2019
Google Oversæt

Dear Lars,
thank you for your amazing feedback!
It is amazing to know that you were happy with your overall stay.
We look forward to welcome you back at our hotel!
Kind regards,
Nina S. - Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. maj 2019 fra mobile enheder

Beliggenheden er helt i top, tæt på både zoo og Kurfürstendamm, med massere shopping og spisemuligheder.

Hotellet er flot og velholdt og personalet er søde og imødekommende. Vi boede på værelse 705 - med smuk udsigt over zoo.

Morgenmaden er helt i top, der mangler virkelig ikke noget, og så er der morgenmad helt til kl. 12.

Eneste lille minus var at hotellets spa afdeling var under renovering, hvilket vi først blev gjort opmærksom på ved ankomst, det var lidt ærgerligt da det af betydning for vores valg af hotel! Men vi fik mulighed for at benytte spaen på hotellet på den anden side af gaden.

Vi var glade og tilfredse og kommer helt klart igen.

Dato for ophold: maj 2019
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, FrkFrislund
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JessicaR_GR, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. maj 2019
Google Oversæt

Mange tak!

Thank you very much for your lovely feedback! It was a pleasure to have you here. I know it was too bad that our spa was closed due to renovations, but we informed all guests far in advance through all booking platforms and our own website. Nevertheless I am happy that you used the alternative spa facilities at the opposite hotel and found full relaxation. Our spa is open since May 1st and I am very pleased to inform you that all renovations finally finished. We look forward to welcoming you back again whenever your plans bring you back to Berlin.

Sincerely, Jessica
Pullman Berlin Schweizerhof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. marts 2019 fra mobile enheder

God beliggenhed tæt på Berlin Zoo og KaDeWe. Godt, roligt værelse udstyret med hvad man behøver. Fin roomservice. Dejlig morgenmadsbuffet med godt, varieret udbud.
Venlig og servicemindet personale. Vi kommer igen

Dato for ophold: marts 2019
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, 170jesperv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SchweizerhofBln, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. marts 2019
Google Oversæt

Great! Thanks a lot for sharing your excellente review. We look forward to welcoming you back again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser