Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.771)
Filtrer anmeldelser
3.771 resultater
Medlemsvurdering
2.435
1.095
188
32
21
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.435
1.095
188
32
21
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.771 anmeldelser
Anmeldt d. 27. januar 2018 fra mobile enheder

Et smukt hotel med enkle og moderne rum, gange, foyer og restaurant. Man følte, at man var velkommen og alt var super rent og i orden. Morgenmaden var, som akt andet, super lækker med høflig betjening.
Hotellets restaurant havde meget velsmagende og spændende menu - og tjenerne var kyndige og meget venlige.
Alt i alt blev det en dejlig weekend på dette fine hotel.

Overnattede: januar 2018, rejste som par
Tak, Gunilla B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jessica R, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. februar 2018
Google Oversæt

Dear Gunilla, what a wonderful summary. Thank you very much for staying with us and for sharing your excellent feedback to us and to future travelers. It is a great pleasure to read that you had such a great stay at Pullman and I am happy that we were able to fulfill your expectations. Thanks a lot for your compliments. I hope you will visit us again soon.

Yours sincerely

Jessica Röhner
Pullman Berlin Schweizerhof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. januar 2018

Pullman ligger lige overfor Zoo og akvariet - og få hundrede meter fra en lang række andre seværdigheder i det gamle Vestberlin. Vores værelse var ikke helt klar, da vi ankom kl 15:15 og vi fik omgående en voucher til baren - dejligt. Værelset (deluxe suite) var stort og skønt med udsigt over zoo, og der manglede ikke noget. Dog var køleskabet ikke særlig godt - det kunne ikke blive koldt. Poolen (stor!) og spaområdet var lækkert. Restaurant og morgenmad var noget af det bedste vi har fået. Vores 5 årige datter elskede dette hotel.

Værelsestip: Bed om værelser med udsigt over Budapester Strasse (Zoo)
  • Overnattede: december 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, ChrAnkerstjerne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jessica R, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. januar 2018
Google Oversæt

Dear ChrAnkerstjerne, thank you very much for your positive review which we highly appreciate. It was a pleasure to have you here and I am happy that we were able to fulfill your expectations. Thank you for being our guest - we all look forward to welcoming you back again. We wish you all the best for 2018!

Yours sincerely,

Jessica Röhner
Pullman Berlin Schweizerhof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. december 2017 fra mobile enheder

Vi har været her før og alt er super godt og et flot hotel. Super pool og træning område. Kan kun anbefales. Det ligger også helt perfekt hvis man vil besøge midt byen, eller Zoo. Personalet er flinke og hjælper hvis der er noget.

Overnattede: december 2017, rejste som par
Tak, Anders J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jessica R, Guest Relations Manager hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. januar 2018
Google Oversæt

Dear Anders, thank you very much for your amazing feedback which we highly appreciate. It was a pleasure to have you here and I am happy that you enjoyed your stay with us. Your satisfaction and recommendation is very precious for us. Thank you for being our guest - we all look forward to welcoming you back again. We wish you all the best for 2018!

Yours sincerely,

Jessica Röhner
Pullman Berlin Schweizerhof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. juni 2017

Hotel pullmann Berlin har en god beliggenhed for turister. Modtagelsen da vi ankom til receptionen var fin og meget høflig. Morgenmaden var også god og dejligt med de voksne damer der serverede kaffen og styrede restauranten på morgenholdet. Vi spiste i a la carte restauranten en aften, jeg fik en perfekt stegt oksemørbrad og betjeningen var god.
Jeg ser ikke Hotel Pullman i Berlin som et 5 stjernet hotel, men et godt 4 stjernet hotel hvilket og kan ses på prisen.

Overnattede: juni 2017
Tak, BarJaica
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PullmanBerlin, Leiter Gästebetreuung hos Pullman Berlin Schweizerhof, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. juni 2017
Google Oversæt

Dear BarJaica,

thank you very much for this friendly review. We are very happy to read that you had a great time with us. Looking forward to welcome you soon again.

Kind regards
PULLMAN Berlin Schweizerhof

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. december 2016

Ok stille værelse på 6. Sal mod gården. Mod gaden udsigt over zoologisk have, men trafikstøj med åbent vindue.
God morgenmad med rigeligt udvalg. Udmærket pool og mindre saunaafdeling.
Uprofessionelt rod i booking med forkert navn/adresse trods internetbooking hjemme fra.
Uprofessionelt rod i regnskab med morgenmad, hvor andre gæster havde spist på værelsets regning, samt forkert regnskab på minibar, der dog blev rettet.
Vælg kun hotellet for den centrale placering.

  • Overnattede: december 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Søren T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser