Vi blev skudt på vej over muren det var fuldstændig forfærdeligt og vi har sagsøgt ddr
Jeg vil stærk fraråde muren hvis du vil have en stille og rolig tur til vest Berlin
Hvis man vil bare have en lille smule forståelse af “Wie es eigentlich gewesen ist”, så skal man besøge Gedenkstätte Berliner Mauer. Ud fra et udsigtstårn kan man se ned i et rekonstrueret område, som formidler, hvordan det må have været at leve i skyggen af en konstruktion, som spærrede sin egen befolkning ind. Det udmærkede museum formidler herudover stedets historie på udmærket vis. Jeg kommer selvfølgelig igen!
Når man er i Berlin, så skal Berlin muren da også ses og besøges. Dette sted er der lidt oprindelig Berlin mur at se og derudover er der billeder og tekst med historien om Berlin muren
Det fineste museum. Vi har besøgt museet hver gang, vi er i Berlin og får noget nyt med os hver gang. Vores børn var 6 og 9 år første gang og i dag, hvor de er teenagere, er museet stadig et hit.
Stedet er gratis (både besøgscenter og udsigtsplatform) - lukket om mandagen. Stedet udtrykker fint de forhold der har været før, under og efter muren. En historie der ikke må glemmes!
Et rigtig fint sted, hvor man endelig skal sørge for at gå ind i besøgscenteret. Det er et fint museum, hvor man får en masse nyttig information. Fra toppen af bygningen er der en god udsigt over muren og parken.