Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
115 $
103 $
Se tilbud
SPAR 12 $
Gratis afbestilling indtil d. 24/06/21
Hotels.com
Booking.com
115 $
103 $
Se tilbud
SPAR 12 $
Gratis afbestilling indtil d. 23/06/21
Expedia.com103 $
Travelocity103 $
getaroom.com115 $
Vis 17 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.795)
Filtrer anmeldelser
3.795 resultater
Medlemsvurdering
1.984
1.421
279
74
37
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.984
1.421
279
74
37
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.795 anmeldelser
Anmeldt d. 11. december 2019

Vi fik værelset da vi ankom, d.v.s, før kl. 15.00. Morgenmaden var over alt forventning. Dejligt stort værelse i rolige omgivelser, som var pænt og rent. Alle medarbejdere var venlige og hjælpsomme. Dejligt tæt på U-bane. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: december 2019
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Trail241012
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMoaBerlin, Leiter Gästebetreuung hos Mercure Hotel MOA Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. december 2019
Google Oversæt

Dear guest,

we would like to say thank you for this great feedback.

We are looking forward to welcome you again soon.
Best wishes -
your Moa Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. oktober 2019

Mini tur til Berlin. Hvis I har børn med, så gør jer selv den tjeneste og book suiten til 4-5 personer. Værelse i 2 etager med forældreafdeling øverst med eget toilet og bad samt walk-in closet. Utrolig venligt personale. Hotellet ligger godt med P-hus lige ved receptionen. Placeret lidt uden for centrum, men kun få minutters gang fra U-bahn og 4 stop til Ku-damm.

Dato for ophold: oktober 2019
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 120Cecilie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMoaBerlin, Leiter Gästebetreuung hos Mercure Hotel MOA Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. oktober 2019
Google Oversæt

Dear Cecilie,

Thank you for this detailed and positve feedback. The description about our almost new build maisonette suites is correct and we are glad you and your family had agood time in Berlin and at the MOA.

We would be happy if you visit us again next school holidays...

Best wishes -
your Moa Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. august 2019 fra mobile enheder

Et dejligt hotel, store fine værelser. Rent over det hele. Utrolig venligt personale døgnet rundt. Tjenerne var altid opmærksom på at alle har det godt. Hotellet ligger godt med P-hus lige ved receptionen. 3 min til U-bahn og 4 stop til Ku-damm og 3 stop til Bahnhof Zoo.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, TinaR2789
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMoaBerlin, Leiter Gästebetreuung hos Mercure Hotel MOA Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. august 2019
Google Oversæt

Hello from Berlin,

Thanks a lot for your positive review about your stay in our hotel. We are pleased to read that you were totally satisfied with all of our hotel facilities and with our personal service. We hope to welcome you soon again.

Kind regards,
your Moa Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juli 2019

Vi overnattede to nætter, og der var en fantastisk god service, alle var søde og hjælpsomme. Værelserne var så lækre og vi har nydt godt af en rigtig god morgenmadsbuffet. Placering er også helt fin, der var ikke langt til midtbyen og vi ville helt sikkert komme igen

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Kristian T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMoaBerlin, Leiter Gästebetreuung hos Mercure Hotel MOA Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. juli 2019
Google Oversæt

Hello Kristian,

we would like to say "Thank you" for this really friendly review.
You know there is a lot going on in our hotel and many people with a positve service attitude made your stay special.
We are happy, you come back!

All the best - your Moa Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2019 fra mobile enheder

Personalet var godt, værelserne rene og rolige om aftenen. Alt har levet op til vores forventninger. Og det er nogle hyggelige gåture ind mod centrum. Du kan nemt finde gratis parkering lige ved hotellet.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, TripSilas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelMoaBerlin, Leiter Gästebetreuung hos Mercure Hotel MOA Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. juli 2019
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for your stay in our hotel and your time to write this friendly review.
We are looking forward to welcoming you soon again.

Best wishes -
your Moa Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser