Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Book på forhånd
  
oversat af Google
Sådan kan du opleve Potsdamer Platz
fra 25,38 $
Flere oplysninger
fra 26,54 $
Flere oplysninger
fra 27,69 $
Flere oplysninger
fra 23,08 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (4.574)
Filtrer anmeldelser
4.574 resultater
Medlemsvurdering
1.769
1.844
791
126
44
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.769
1.844
791
126
44
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 4.574 anmeldelser
Anmeldt d. 14. december 2017

Før krigen et vigtigt kulturelt samlings sted. Ødelagt under krigen og helt ryddet under den kolde krig. Genopbygget efter murens fald med ny arkitektur.

Dato for oplevelse: december 2017
Tak, Uffe J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. september 2017

Symbolet på foreningen af Øst- og Vesttyskland. Meget få steder i Berlin viser det byggeboom, som startede i hovedstaden efter genforeningen. Absolut et besøg værd.

Dato for oplevelse: oktober 2016
Tak, Erling L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juli 2017

Stedet er helt nyt med masser af butikker og spise steder.
Ligger meget centralt til de forskellige store oplevelser i Berlin.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, Renethomsen1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2017

Interessant at se hvordan området har udviklet sig fra ingenmandsland til finanscentrum med store bygninger i glas og beton. Kønt er det ikke, men interessant at tænke på

Dato for oplevelse: april 2017
Tak, annemettej86
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2017 fra mobile enheder

Nem tilgang til U-Bahn.
Stort shoppingcenter, som gør at tiden kan gå nemt, men der er nem tilgang til at kunne rejse videre i fantastiske Berlin.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, 481rasmusv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser