Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt var perfekt ”

BLOCK HOUSE Am Alexanderplatz
nr. 254 af 7.849 Restauranter i Berlin
Køkkener: Tysk, Steakhouse
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Store grupper, Familier med børn, Forretningsmøder
Spisemuligheder: Morgenmad, Aftensmad, Frokost, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Kvarter: Mitte
Anmeldt 13. august 2021 fra mobile enheder

Drikkevarer og mad kom hurtigt. Stort og lækkert udvalg af mad både til voksne og små. Meget professionelt personale og høflig ved børnene. God oplevelse klar anbefaling

Dato for besøg: august 2021
Tak, 339jeppeh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.428)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.428 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 fra mobile enheder

Vi bestilte burgere. Men fik hakkebøf på hvidløgsbrød med så bløde pommes frites at det lignede jeg ved ikke hvad.
Glemte forret os.

Men deres øl er god (ps den har de heller ikke selv lavet)

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, michaelchr88
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
blockhouseTA, Geschäftsführer hos BLOCK HOUSE Am Alexanderplatz, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. september 2020
Google Oversæt

Dear Michael, we are very sorry that you did not enjoy your stay with us as much as we certainly wish. Please be ensured, that it is our utmost aim to offer excellent steak, friendly and efficient service and a comfortable atmosphere to our value guest.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. januar 2020

Altid et sted vi besøger, når vi er i Berlin. Denne gang var ventetiden kort, en rigtig sød tjener, som gjorde alt for, at vi skulle nyde maden.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, MorHanne11
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019 fra mobile enheder

God mad og atmosfære. Kunne sidde udenfor og se på Tv tårnet, imens vi nød gode veltilberedte og møre bøffer. Super søde tjenere med et glimt i øjet.

Dato for besøg: september 2019
1  Tak, ronnien294
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 fra mobile enheder

Rigtig travl restaurant , alt for lang ventetid med maden . Minder lidt om Jensen s bøfhus i Danmark . Følte ikke at det var et sted man sad lidt og hyggede lidt efter maden . Men maden var værd og vente på

Dato for besøg: juli 2019
2  Tak, 337lykkef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på BLOCK HOUSE Am Alexanderplatz, kiggede også på

 

Har du været i BLOCK HOUSE Am Alexanderplatz? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering