Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer kigger på dette hotel
Booking.com
95 $
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
95 $
Se tilbud
AdinaHotels.com
100 $
91 $
Se tilbud
SPAR 9 $
Hotels.com95 $
Travelocity95 $
getaroom.com100 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.652)
Filtrer anmeldelser
4.652 resultater
Medlemsvurdering
3.286
1.124
161
49
32
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
3.286
1.124
161
49
32
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 4.652 anmeldelser
Anmeldt d. 11. august 2018 fra mobile enheder

Min mand og jeg har før boet på Adina Berlin og var total tilfredse og sidst gav jeg dem 5 * denne gang bliver det kun til 3
Vores dyner den første dag var fugtige og klamme og den ene elevator duede ikke under hele opholdet så man følte kun man stod og ventede. Der var ikke gjort helt rent på badeværelset da vi kom. Det er småting og vi kommer klart igennæste gang vi er i Berlin for normalt er det et perfekt hotel jeg kun kan anbefale. Så jeg ved ikke hvad dertil galt.

Dato for ophold: august 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, jonnaa765
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ajost, General Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2018
Google Oversæt

Dear Jonna A, thanks a lot for your review. We will have a decent conversation with housekeeping to find, why they do not deliver the well known service, we usually have. I am sorry that one lift is not working, but the repairs should be done soon. We would be delighted, if you give us another try. See you next time. Kind regards Annette Jost

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. august 2018

Et dejligt hotel med en central, men rolig beliggenhed lige ved Hackesher Markt. Værelserne er store, lyse og godt udstyret med bl.a. tekøkken. Nydeligt badeværelse. Personalet er meget venlige og hjælpsomme. Kan absolut anbefales!

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Bjørn S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ajost, General Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2018
Google Oversæt

Dear Bjørn S, many thanks for your kind positive feedback. We would be delighted to welcome you back soon again. Kind regards Annette Jost

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. juli 2018

Dejligt hotel, der ligger i vores ynglingsområde. Det er også tæt på s-bahn og sporvogn så nemt at komme rundt.
Gode senge og ordentlig rengøring. Og dejligt med et stort køleskab & køkken selvom man ikke laver mad.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, MRO2009
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ajost, General Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2018
Google Oversæt

Dear MRO2009, so nice to see how much you liked our Adina as well as our location. We would be delighted to welcome you back one day. Kind regards Annette Jost

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. juli 2018

Hotellet ligger i Mitte, er placeret lige ved sporvogn og S-Bahn. 4 min. gang fra Alexander Platz. Der er et supermarked lige omkring hjørnet. Hotellet har gode store og rene værelser, og en god service.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, annetrinew
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ajost, Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juli 2018
Google Oversæt

Dear annetrinew, thanks a lot for your kind feedback on your recent stay. We would be happy to welcome you back soon again. Kind regards Annette Jost

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. marts 2018 fra mobile enheder

Vi boede på 7. sal med en skøn udsigt, lækre værelser og ikke mindst en beliggenhed, som var helt i top. Lækker morgenmadsbuffet og et venligt personale. Her kommer vi helt sikkert til at bo igen. Et hotel i top.

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, tinnef2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ajost, General Manager hos Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. april 2018
Google Oversæt

Dear Tinne F, I am so glad to read how much you liked staying with us and enjoyed our breakfast buffet. We look forward to your next stay with us. Kind regards Annette Jost

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser