Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.524)
Filtrer anmeldelser
4.524 resultater
Medlemsvurdering
2.431
1.533
367
120
73
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.431
1.533
367
120
73
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 4.524 anmeldelser
Anmeldt d. 24. juli 2020 fra mobile enheder

Nok til dato det dårligeste hotel jeg har besøgt.
Servicen er så dårlig at jeg vil tillade mig at kalde den ikke eksisterende.
Værelset var pænt og rent da vi kom, efter 2 nætter er der stadig ikke blevet tømt skraldespand eller gjort rent på værelset og det kan ses med 2 børn.
Grundet covid-19 er der ikke morgenmads buffet men man skal bestille på forhånd, ideen er god dog skal man reservere med en times rådighed og det er fint hvis ellers maden blev serveret når man fik tildelt dit bord. Dette har vi ikke prøvet endnu og vi har ventet 35 min på at få vores bord og udleveret vores mad så har man ellers 25 min til at spise med 2 små børn, for du bliver smidt væk fra dit bord af personalet.
Derudover havde vi booket tidlig tjek ind og havde fået bekræftelse på mail, da vi kommer har de ikke vores værelse klar og tidligt kan det være klar 4 timer efter uden at kunne sige det med sikkerhed.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, BelindaB1382
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nadine Westermilies, Other hos Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2020

Hej BelindaB1382,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os feedback paa jeres ophold hos os.

Vi beklager meget at jeres vaerelse ikke blev ordenligt rengjort, og jeg beklager meget at I ikke fik den rigtige information mht. rengoeringen af vaerelserne.

Jeg beklager ogsaa meget at i maatte vemte saa laenge paa at jeres bord blev klar til jer og at i saa derefter ogsaa skulle vente laenge paa at faa jeres mad bragt.
Hele konceptet er nyt for os, og der er opstaaet en misfortaalese, og det beklager jeg meget.
Vi har fra i dag faaet lov til at aabne op for vores morgenmads buffet igen.

Vi er ogsaa meget kede af at hoere at I ikke fik jeres early check in som oensket.
Vi kan desvarre ikke altid garanterer early check in, da det kommer an paa hvornaar de andre gaester checker ud.

Vi haaber paa at byde jer velkommen en anden gang, og vi tager jeres feedbck til os, for netop at oege sevice nivauet.

Med venlig hilsen,
Ida Laybourn - Front office

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. december 2019

Et rigtigt godt hotel til prisen.
Godt værelse, rigtig god morgenmad,- der var alt hvad man kunne forestille sig, Et rigtigt godt hotel til familier, også med mindre børn.
Central beliggenhed,- tæt på off. transport

Dato for ophold: december 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
1  Tak, Søren A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. december 2019

Dato for ophold: december 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
ManagerScandic, Manager hos Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2020
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 23. oktober 2019

Et skønt hotel md fine værelser, top personale og en morgenmadsbuffet der indeholder alt hvad man kan forestille sig. Der er kun 25 meter til nærmeste u-Bahn station. Så mere centralt kan man ikke bo. Inde for 200 meter kan du tage en båd, hvis du vil på sejltur på kanalerne og Spree..

Dato for ophold: oktober 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, kmaabj472489
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerScandic, Manager hos Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. oktober 2019
Google Oversæt

Hej dear guest,

Thank you for the rating of your last stay at the Scandic Hotel Berlin Potsdamer Platz.

Our extensive breakfast buffet includes more than 100 different products with a special selection for children, vegetarians, vegans and people with allergies and food intolerances. It is lovely to read that we could convince you with our culinary offer.

We are looking forward to welcome you again in one of our worldwide 280 Scandic hotels.

Best wishes,
Carina Antic - Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. august 2019

Hotellet har en fantastisk beliggenhed. Personalet er meget venlig og servicen er helt i top. Dejlige rene værelser med god comfort. Og ja morgenmaden er også super god. Der kan dog i perioder være travlt i buffen på bestemte tidpunkter.

Dato for ophold: august 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, kmaabj845022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser