Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.148)
Filtrer anmeldelser
3.148 resultater
Medlemsvurdering
1.618
1.155
279
61
35
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.618
1.155
279
61
35
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.148 anmeldelser
Anmeldt d. 16. oktober 2019 fra mobile enheder

Gennemført professionelt lige fra check-in til check out.
Meget hjælpsomt personale. Med svar på næsten alt. Mulighed for at leje cykler er en smart feature. Lækkert værelse og især bad.
Og sporvogn lige til døren med afgang hvert 5 minut
Lækker morgenmads buffet

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Rottweileren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TeamVIENNAHOUSE, Manager hos Vienna House Andel's Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. oktober 2019
Google Oversæt

Dear Rottweileren,
Thank you for the great review of our hotel. We shared your praise with our team members and they were happy to learn that they made your stay memorable. We are looking forward to welcoming you back again on your next visit to Berlin.
Best regards, Ralph Alsdorf General Manager & the Vienna House andel's Berlin team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. maj 2019 fra mobile enheder

Brug sporvogne ved døren til de 3 km. til Mitte.
Rengøring og finesse er i top.
Reception service er god.
Lækkert og stort lounge område.
Stort Fitness rum, som kun mangler benpres! :0)
P-kælder (udgift 18 euro døgn)

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, GertS747
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TeamVIENNAHOUSE, Manager hos Vienna House Andel's Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. maj 2019
Google Oversæt

Dear GertS747,
Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you loved our varied breakfast end enjoyed the service of our a.lounge. We hope to welcome you back again very soon.
Best regards, Ralph Alsdorf General Manager & the Vienna House andel's Berlin team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. april 2019 fra mobile enheder

Dette hotel er fantastisk. Det bedste hotel som vi har boet på indtil nu i Berlin... Og vi har efterhånden boet på en del hoteller i byen;0) Værelserne er fine og sengen meget behagelig. På 14 sal ligger skybaren med udsigt ud over byen. Helt sikkert et besøg værd

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Sophie K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TeamVIENNAHOUSE, Manager hos Vienna House Andel's Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. april 2019
Google Oversæt

Dear Sophie K,
we are happy to learn that you enjoyed your stay at our hotel and especially loved our bar Loft 14. We are looking forward to welcoming you back again very soon. Best regards, Ralph Alsdorf General Manager & the Vienna House andel's Berlin team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. april 2019 fra mobile enheder

Vi boede på hotellet i 4 dage, skønt hotel.
Rent, gode senge, til den hårde side, badekar og bruser.
Morgenmaden var god, stort udvalg af mad, så dagen kunne starte perfekt..
Mine bedste anbefalinger.

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, anne_P9825FR
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TeamVIENNAHOUSE, Manager hos Vienna House Andel's Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. april 2019
Google Oversæt

Dear anne_P9825FR,
thank you very much for your great review and your recommendation. We are happy to learn that you loved our hotel and we are looking forward to welcoming you back again very soon. Best regards, Ralph Alsdorf General Manager & the Vienna House andel's Berlin team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. januar 2019 fra mobile enheder

Jeg overnattende 5 nætter. Da jeg ankom havde de uden tillæg opgraderet mit værelse, så jeg udover Kingsize bed også fik sofa arrangement. Jeg fik et værelse på 8. Etage (Nr. 882) med udsigt over Berlin og TV tårnet. Jeg havde både badekar og brusekabine. Morgenmaden var super god, der var buffet og ville man have cappuccino, latte, espresso, spejlæg, omelet, pandekager eller andet så spurgte man bare en af tjenerne og wupti så fik man det (uden beregning naturligvis). Transport er lige foran hotellet (både sporvogn og S Bahn) så man kommer meget nemt rundt. Det eneste minus var deres madrasser de var hårde som sten, men nu skal det siges jeg ikke spurgte om jeg kunne få en topmadras, så det kan man måske. De havde ihvertfald en hel meny af hovedpuder hvis ikke man var tilfreds. Morgenkåbe og tøfler fik man også, man skulle bare bede om det. Deres Fitness center er også i orden de har samme maskiner som flere centre i DK bruger og de der ligger rene håndklæder og frisk vand i centret. Jeg kan kun anbefale dette hotel og har jeg mulighed for det bliver det også der jeg bor næste gang jeg er i Berlin

Dato for ophold: januar 2019
Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, sanneg359
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ralph_Alsdorf, Manager hos Vienna House Andel's Berlin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. januar 2019
Google Oversæt

Dear sanneg359,
thank you very much for your great review and your recommendation. We are very happy that you enjoyed your stay at our hotel. Our Housekeeper provides mattress toppers and also a variety of various pillows to choose from. Please do not hesitate to ask our team for your favourite pillow. We are looking forward to welcoming you back again any time soon.
Best regards, Ralph Alsdorf General Manager & the Vienna House andel's Berlin team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser