Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad”
Anmeldelse af Burger Turm

Burger Turm
nr. 11 af 7.838 Restauranter i Berlin
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 9 $ - 29 $
Kvarter: Mitte
Restaurantoplysninger
Kvarter: Mitte
Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Super venlig og rar personale samt god mad. I følge personalet er maden også halal hvilket er et plus for mit vedkommende. Men jeg vil altid anbefale at man spørger hvis man er i tvivl om noget.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Coastal02289392799
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (657)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 657 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021 fra mobile enheder

Vi er en familie på 5 der have besluttet os for vi skulle ud og have en god burger, vi faldt over det her lille sted og er klart det mest fantastiske sted, aldrig har vi fået en burger der var så god.
Personalet der nede var også super fantastisk, de kom med gratis dresset til os bare for at være søde ved deres gæster

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, Mobile24894063563
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Maden og servicen er fantastisk!
Restauranten er ren og har en rigtigt god klassisk hyggelig stemning.

Dato for besøg: juli 2020
2  Tak, 720anisa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Vi var 5 personer, hurtig betjening. Velsmagende mad, friske råvarer og dejligt smilende personale.
Vil anbefale til alle

Dato for besøg: juli 2020
2  Tak, X8238MQaminaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2020 fra mobile enheder

God burger og flink betjening.

Jeg spiste aftensmad her en torsdag aften. Der var god plads og alt var pænt og rent.

Burgeren blev serveret hurtigt og den var god. Det er ikke den bedste burger jeg har prøvet men bestemt i den gode ende af skalaen.
Jeg bestilte grove pommes til. De var lidt skuffende.

Jeg vil helt klart anbefale stedet til andre der leder efter en god burger i det område.

Dato for besøg: januar 2020
2  Tak, 620lasser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Burger Turm, kiggede også på

 

Har du været i Burger Turm? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering