Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Unser neuer place to be in Berlin!”
Anmeldelse af Orania.Berlin

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Orania.Berlin
Vurderet som nr. 97 ud af 356 specialiseret indkvartering i Berlin
Et TripAdvisor-medlem
1
Anmeldt 16. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 17. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

7-10 af 10 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Nicolaus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 17. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Wir waren in 201 - sehr schön
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, michaeleder
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 15. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, tickle633
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 4. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Berlin
Kreuzberg
Armony Hotel & Business Center
Kreuzberg
Hotel Vier Jahreszeiten Berlin City
Kreuzberg
mondrian suites berlin Checkpoint Charlie
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Mitte
NH Berlin Kreuzberg
NH Berlin Kreuzberg
Nr. 206 af 635 i Berlin
345 anmeldelser
Kreuzberg
Motel One Berlin Mitte
Motel One Berlin Mitte
Nr. 150 af 635 i Berlin
417 anmeldelser
Kreuzberg
City Hotel Gotland
City Hotel Gotland
Nr. 504 af 635 i Berlin
54 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Orania.Berlin? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Orania.Berlin

Adresse: Oranienplatz 17 | Hoteleingang Oranienstrasse 40, 10999 Berlin, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Berlin > Kreuzberg
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 97 ud af 356 specialiseret indkvartering i Berlin
Prisområde: 885 kr.-2.976 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Orania.Berlin 4*
Antal værelser: 41
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, HRS og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Orania.Berlin. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering