Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
94 $
Se tilbud
Expedia.com
94 $
Se tilbud
FindHotel
90 $
Se tilbud
Hotels.com94 $
Travelocity94 $
ZenHotels.com100 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.428)
Filtrer anmeldelser
1.428 resultater
Medlemsvurdering
706
504
146
48
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
706
504
146
48
24
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 1.428 anmeldelser
Anmeldt d. 24. juli 2021

Tæt på Alexanderplatz, der er metro lige foran, hotellet er ren og personalet er venlig, men parkering er dyrt, og har begrænset plads. Selvom man bestiller hotelværelse med parkering , parkeringsplads bliver ikke reserveret. Hvis der er ledigplads kan du parkere ellers man skal finde parkeringsplads i området.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hampton
1  Tak, 765yakupe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. november 2020 fra mobile enheder

Billigst og pænt hotel
Tæt på Alexanderplatz / 5 minutters gang.
Alle seværdigheder ligger et stenkast derfra.
Lækkert værelse
Rent og pænt.
Venligt og høflig personale, tysk og engelsk talende
Lækker og alsidig morgenmad

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med venner
2  Tak, marieodense
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Michele Walters, Agency / Consultant hos Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. november 2020
Google Oversæt

Sehr geehrter marleodense,

vielen Dank für den fantastischen Rückblick auf Ihren Aufenthalt! Ich freue mich, dass Ihnen die Lage dieses Anwesens und alles, was es zu bieten hat, gefallen hat. Es freut mich zu wissen, dass unsere persönliche Note wirklich den Unterschied zu Ihrem Aufenthalt gemacht hat. Es erfüllt mich mit Stolz, dass unsere Gäste sich in unseren geräumigen Gästezimmern entspannen und sich wirklich besonders fühlen können, daher war es so erfreulich zu lesen, wie dankbar Sie sind. Nochmals vielen Dank und wir hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen!

Viele Grüße,
Karl L., Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. august 2020

Et centralt beliggende hotel, tæt på Alexander Platz. Personalet er søde, flinke og meget hjælpsomme.
Værelserne er pæne og rene, og der mangler ikke noget, et udmærket morgenmadsudvalg. Kan anbefales.

Dato for ophold: august 2020
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, 714steenj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Michele Walters, Agency / Consultant hos Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. august 2020
Google Oversæt

Sehr geehrter 714steenj,

Diese Rezension lesen wir wirklich gerne! Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Wertschätzung und Ihre Loyalität mitzuteilen. Ich freue mich, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns so gut genossen haben! Wir könnten uns sicherlich keine bessere Bestätigung wünschen. Sie haben all die persönlichen B erührungen hervorgehoben, die für ein großartiges Erlebnis sorgen - in der Tat ist uns nichts zu viel, und ich bin begeistert, dass Sie diesen Qualitätsservice aus erster Hand erleben konnten.
Wir freuen uns auf eine weitere Gelegenheit, Sie in den kommenden Monaten wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Viele Grüße,
Karl L., Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. januar 2020

Godt hotel med fin service til en rimelig pris. Godt morgenmad med et godt udvalg. Baren har et stort udvalg og gode bartendere. Receptionen er flink til at hjælpe med forslag hvis man har brug for hjælp

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hampton
2  Tak, mugsol
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. januar 2020 fra mobile enheder

Nydeligt hotel, som har alt hvad man skal bruge. Værelserne mangler ikke noget, der er er pænt og rent og personalet er super imødekommende og hjælpsomme. Morgenbuffeten var ikke nogen decideret smagsoplevelse, men udvalget var stort nok og det var lidt til en hver smag. Super centralt beliggende med 5 minutters gang til Alexanderplatz. I det hele taget en god oplevelse og super godt til prisen.

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, schneiderdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser