Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“It's not bad for two-days staying)”
Anmeldelse af Hotel Continental

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Hotel Continental
Vurderet som nr. 119 ud af 126 hoteller i Nürnberg
Anmeldt 20. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, NVV
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

38-42 af 143 anmeldelser

Anmeldt 23. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, SadsReldas1962
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Jimy593
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. december 2008
Google Oversæt

Overnattede: December 2008
2  Tak, robinsonwing
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2007, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
2  Tak, regalada
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Nürnberg
Pension Im Bett
Nr. 104 af 126 i Nürnberg
32 anmeldelser
AZIMUT Hotel Nuremberg
Nr. 60 af 126 i Nürnberg
306 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Gostenhof
Aria Hotel
Aria Hotel
Nr. 105 af 126 i Nürnberg
58 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Continental? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Continental

Adresse: Luitpoldstr. 14-16, 90402 Nürnberg, Bayern, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Bayern > Franconia > Middle Franconia > Nürnberg > Altstadt - St. Lorenz
Faciliteter:
Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 119 ud af 126 hoteller i Nürnberg
Prisområde: 367 kr.-1.359 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Hotel Continental 2*
Antal værelser: 45
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, TripOnline SA og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Continental. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Continental Hotel Nuremberg

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering