Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve New Town Hall (Neus Rathaus)
fra 45,52 $
Flere oplysninger
fra 22,48 $
Flere oplysninger
fra 19,99 $
Flere oplysninger
fra 53,12 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (4.467)
Filtrer anmeldelser
4.467 resultater
Medlemsvurdering
2.736
1.468
239
15
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.736
1.468
239
15
9
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.467 anmeldelser
Anmeldt d. 19. november 2019

Tyske retter er store, men her kan småtspisende bestille halve portioner. En god fornemmelse, når madspild skal undgåes.

Vi kommer her en til to gang en på en uges ferie.

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, Susanne Traberg S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. november 2018

Umuligt at undgå synet af dette fantastiske bygningsværk hvis du befinder dig på Marienplatz. Her taler vi virkelig Arkitektur i verdensklasse!

Dato for oplevelse: oktober 2018
Tak, jonasi711
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. september 2018

Ved første øjekast tror man, at denne rigt udsmykkede bygning må være meget gammel, nå ja hvis det altså ikke er fordi det hedder Neues.
Man manglede desperat plads i slutningen af 1800-tallet og den første del af bygningen blev opført i årene 1867/74. Herefter opkøbte man rigeligt med grundarealer, således at der siden kunne udvides til administrationen. Dette skete så i årene 1898/1905, hvor tårnet også blev tilføjet.
Hvis du mener at have set et lignende rådhus, så er du på rette vej, for forbilledet er rådhuset i Bruxelles i den nygotiske stil.
Det ændrer naturligvis ikke ved, at Neues Rathaus har sit eget personlige udtryk og andre udsmykninger.
Det var helt bevidst, at man valgte nygotik, idet man derved undgik den klassicisme, som kongemagten yndede.
Selvom facaden er noget overbroderet, så er den alligevel en fryd at stå og kigge på.
Bygningen undgik heldigvis bombardementerne under 2. verdenskrig.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, Henrik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2018 fra mobile enheder

Meget fint bevaret kælder, meget smukt udsmykket. Sød betjening og udemærket mad til vores frokost. Autentisk på alle måder.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, TineS_4800
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2018 fra mobile enheder

Det “nye” rådhus er bygget i gotisk stil og utrolig flot at se på. Derudover er der et traditionelt klokkespil der spiller på nogle bestemte tidspunkter. Ikke “Wow”, men ok.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, BiffKorn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser