“Tjeneren så fjernsyn”
Anmeldelse af Carpe Diem

Carpe Diem
nr. 52 af 2.375 Restauranter i Nice
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 104 kr. - 343 kr.
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 9. oktober 2023 fra mobile enheder

Cæsar salat og pizza var ok, men tjenerens interesse for gæsterne tabte til sport på tv. Oplevelsen blev klart præget af, at tjeneren tilsyneladende fandt andre ting mere interessant end restaurantens gæster.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, Mikael Strange S
Anmeldelser (1.049)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.049 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2019 fra mobile enheder

Vi fik entrecote, som ikke var den bedste, men heller ikke den værste. Personale virkede lidt stressede, men var venlige og snakkede engelsk. Fin mad til fin pris.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, Tobias B
Anmeldt 16. april 2019 fra mobile enheder

Rigtig godt sted i en lille sidegade, meget forskellig mad, venlig betjening til en god pris.
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: april 2019
Tak, lars_illemann
Anmeldt 2. august 2018 fra mobile enheder

Valgte Carpe Diem rent tilfældigt. God mad og oven i købet til en fornuftig pris (i forhold til det er Nice).
Vi fik 3xPizza og 1x pasta med seafood. Flotteste seafood pasta jeg længe har set. 4xsodavand, 1xstor danskvand og 1 glas rødvin i alt 72 €.

Dato for besøg: august 2018
Tak, TroelsPB
Anmeldt 9. juli 2018 fra mobile enheder

Fik Ravioli med truffel - smagte så englene synger - behøver vist ikke at sige mere 👍🏼
Stedet er hyggeligt og betjeningen er god. Et besøg værd og vi kommer igen.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Nicklas S

Rejsende, der kiggede på Carpe Diem, kiggede også på

Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur

Har du været i Carpe Diem? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering