Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Hotels.com
Travelocity
ZenHotels.com
132 $
101 $
Se tilbud
SPAR 31 $
eDreams
travelup.com
Expedia.com132 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.126)
Filtrer anmeldelser
2.126 resultater
Medlemsvurdering
638
807
388
197
96
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
638
807
388
197
96
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.126 anmeldelser
Anmeldt d. 1. oktober 2019

Som altid et dejligt sted for en overnatning. Denne gang var vores værelse dog mindre end normalt og havde udsigt til en mur lige udenfor. Kedeligt. Sidst havde vi udsigt over parken.

Men beliggenheden er perfekt, og vi nød den fremragende udsigt over byen fra tagterrassen. Vi har boet her tre eller fire gange og kommer gerne igen.

Udcheckningen var også hurtig og effektiv foretaget af Lamene, der også sørgede for at få vores bagage sat til side til senere afhentning.

Dato for ophold: september 2019
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, 686jetteb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2019

Vi havde købt ophold gennem Secret escape, betalt for exclusive room med udsigt,til park, fik et værelse til baggården,da jeg pointerede dette, fik jeg efter uforskammet betjening et andet værelse.
Service ved morgenmad, var fin. Det er ikke første gang vi har boet på Aston La Scala, men sidste.
Med venlig hilsen. Susanne

Dato for ophold: august 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, W9728SXsusanneb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. april 2018 fra mobile enheder

Vi var 3 dage i Nice på en afslapningstur, og valgte det 4 stjernede hotel Aston LA Scala. Vi boede på 4 sal, og man må sige at hotellets gang trængte til en kærlig hånd. Flere steder var tapet flosset, og tæppet var temmelig beskidt. Værelset var pænt og rent, dog skal det kommenteres at det var meget koldt, og det var ikke noget receptionen kunne forbedre. Stort minus var støjen fra diverse skraldebiler med mere som startede kl 4 om morgenen med at larme helt sindsygt, så det var helt umuligt at sove. Der bør isoleres bedre. Personalet var søde. Pool sæson lukket, så kan ikke sige meget om den.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Joen666
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. april 2018 fra mobile enheder

Dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed for dage i Nice, med gåture i byen, specielt den gamle bydel er meget hyggelig. Skøn udsigt over torvet, med kig til havet fra balkonen.
Dejlig morgenmadsbuffet, hotellets restaurant er også god.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jytte G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. april 2018

Super hotel i Nice, desværre åbner solterassen med pool først i maj. Udsigten er fabelagtigt deroppe fra, personalet lod os tage et billede derfra. Værelset var fint, men gulvtæppet på gangene fremstod plettet og beskidt. Enkelte ting trængte til opstramning. Udsigten til baggården fra 4 sal er kedelig. Men der er ingen vejstøj. Man får en god søvn men flytten på stole fra nabo værelser på den bare marmor og dørenes smækken kan være irriterende fra gæster der kommer sent hjem. Vi var dog heldige. Der er rigtig god og smilende service på hotellet.

Dato for ophold: marts 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, kasper2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Edouard C, Directeur général hos Hotel Aston La Scala, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2018
Google Oversæt

Good afternoon,

Thank you for taking the time to share your impressions following your stay in our establishment. We consider communication a matter of utmost concern and we are always pleased to transmit your positive feedback to our Team.

However we are truly sorry to learn that you were not satisfied because of the carpet. We are responsive to your comments and to your enjoyment of your stay. Our team acts to meet your expectations. Therefore we are currently studying the possibility to refurbish all the hotel's carpet. As for the noise coming from the neighboring rooms our engineering team will work on a solution to avoid any inconvenience.

Because we believe providing you with a well-tailored service, we would be delighted to host you again at the Hotel Aston and show you that we do everything to better ourselves.

We thank you deeply and sincerely for your trust.

Edouard Courgeau

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser