Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.591)
Filtrer anmeldelser
2.591 resultater
Medlemsvurdering
1.757
506
190
84
54
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.757
506
190
84
54
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.591 anmeldelser
Anmeldt d. 6. april 2017 fra mobile enheder

Dette hotel er helt fantastisk, super oplevelse.
Deres service er helt i top og værelserne bliver gennemgået flere gange dagligt, så der hele tiden er kaffe og vand.

Værelserne er rigtig store

Deres morgenbord har stort set alt hvad men ønsker incl. Glutenfri brød og champagne.

Overnattede: marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, CTO73
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pierre-Louis R, Directeur général hos Hôtel Barrière Le Majestic Cannes, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. april 2017
Google Oversæt

Dear CTO73,
Thank you for taking the time to share your "fantastic" experience on TripAdvisor!
Be sure that it will be shared with my team.
I am very delighted to read that you have enjoyed your stay and look forward to welcoming you back to the Hotel Barriere Le Majestic Cannes.
Sincerely,
Pierre-Louis Renou
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. december 2016 fra mobile enheder

Der er mange hoteller i Cannes, men Majestic adskiller sig. Service og beliggenhed er naturligvis i top, og selvom stilen i lobby kan virke "noget over the edge", så fungerer alt bare på bedste vis. Du får dine meddelelser, receptionen fixer biler, restauranter mv effektivt og hurtigt. Restauranten og baren er tip top - også deres "Beach restaurant"
De store værelser midt mod vandet har enorme terrasser med fantastisk udsigt over Middelhavet og var det ikke for prisen, er der intet at kritisere !

Overnattede: september 2016, rejste som par
Tak, Destinationer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pierre-Louis R, Directeur général hos Hôtel Barrière Le Majestic Cannes, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. januar 2017
Google Oversæt

Dear Destinationer,
Thank you for taking the time to share your lovely experience on TripAdvisor and for your pleasant comment. I am very delighted to read that you have enjoyed your stay with us and I am also very proud to share your kind words with all my team.
We cannot wait to welcome you once again to the Hotel Barriere Le Majestic Cannes !
Sincerely,
Pierre-Louis RENOU
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. oktober 2016

Alt iorden, super rengøring og service meget behjælpelige i reception og baggage ved indgang.
Super fine værelser lækre og nyistandsatte .
Fantastisk morgenmad med Mum Champagne.
De har 3 super gode restauranter så man behøver ikke at gå langt
Deres motionscenter er dog ikke godt

  • Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, susanner306
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pierre-Louis R, Directeur général hos Hôtel Barrière Le Majestic Cannes, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Susanner306,

Many thanks for taking the time to review your recent experience at the Hotel Barriere Majestic Cannes.

It's wonderful to know that you enjoyed your visit... from your nice and spacious room, your tasty breakfast with champagne, your culinary experience in our restaurants.

All our team enjoyed your comments and is looking forward to welcoming you back in a near future.

Sincerely,

Pierre-Louis Renou
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. september 2016

Super dejligt ophold på et fantastisk godt hotel. Vi havde 4 nætter på Majestic, og havde et super dejligt ophold på et ægte 5 stjernet hold. Fantastisk service fra ankomst til afrejse. Perfekt omgivelser, dejlig pool område med super service. Og sidst men ikke mindst, en fantastisk morgenmads buffet.

  • Overnattede: september 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, markthomasc366
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pierre-Louis R, Directeur général hos Hôtel Barrière Le Majestic Cannes, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. september 2016
Google Oversæt

Dear Christian,

Thank you so much for sharing your experience with us and for your warm comments.
I am delighted to read that you have enjoyed your stay.
I hope to welcome you back at the hotel Barriere Le Majestic Cannes.

Sincerely,

Pierre-Louis RENOU
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. september 2016

Super dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed i Cannes. Vi oplevede en helt fantastisk service fra alle afdelinger på hotellet. Dejlig morgenmad, fint pool område og utrolig venlig betjening. Kan kun anbefales.

  • Overnattede: september 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Christiansen1963
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pierre-Louis R, Directeur général hos Hôtel Barrière Le Majestic Cannes, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. september 2016
Google Oversæt

Dear Christiansen,

Thank you so much for sharing your experience with us and for your warm comments.
I am delighted to read that you have enjoyed your stay.

I hope to welcome you back at the hotel Barriere Le Majestic Cannes.

Sincerely,

Pierre-Louis RENOU
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser