Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Modern and quality hotel”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 14 websites mere!
DoubleTree by Hilton Manchester Piccadilly
Vurderet som nr. 17 ud af 120 hoteller i Manchester
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 23. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, glyn B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4.253)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2.953-2.957 af 4.253 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, John E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, secondtoughest
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SelMalta
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, JRea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Manchester
0,8 km væk
Crowne Plaza Manchester City Centre
0,8 km væk
The Midland
The Midland
Nr. 13 af 120 i Manchester
5.207 anmeldelser
0,4 km væk
Macdonald Manchester Hotel & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Radisson Blu Edwardian Manchester
0,1 km væk
Malmaison Manchester
Malmaison Manchester
Nr. 36 af 120 i Manchester
2.594 anmeldelser
1,2 km væk
Hilton Manchester Deansgate
Hilton Manchester Deansgate
Nr. 44 af 120 i Manchester
4.540 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i DoubleTree by Hilton Manchester Piccadilly? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om DoubleTree by Hilton Manchester Piccadilly

Adresse: 1 Piccadilly Place, 1 Auburn Street, Manchester M1 3DG, England (Tidligere Mint Hotel Manchester)
Telefonnummer:
Beliggenhed: Storbritannien > England > Greater Manchester > Manchester
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 8 familiehotel i Manchester
Nr. 9 romantisk hotel i Manchester
Nr. 10 forretningshotel i Manchester
Nr. 13 luksushotel i Manchester
Prisområde: 594 kr.-2.343 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — DoubleTree by Hilton Manchester Piccadilly 4*
Antal værelser: 285
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Hilton EMEA, Agoda, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på DoubleTree by Hilton Manchester Piccadilly. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Doubletree By Hilton Manchester Piccadilly Hotel Manchester
City Hotel Manchester
Manchester City Hotel
City Inn Manchester

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering