Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.760)
Filtrer anmeldelser
4.760 resultater
Medlemsvurdering
2.348
1.779
460
104
69
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.348
1.779
460
104
69
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 4.760 anmeldelser
Anmeldt d. 28. august 2015 fra mobile enheder

Rigtig fint hotel, perfekt liggende midt i Dublin. Lufthavnsbussen holder lige rundt om hjørnet og kører hvert 20 min (selv på helligdage).
Fine værelser hvor der ikke manglede noget.
2 min fra gågaderne, men stadig meget roligt om aftnen.

Dato for ophold: april 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Mortendeichmann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juni 2015

Efter at vi blev budt velkommen, af dørmanden, fik vi en perfekt betjening i receptionen.
Morgenmadstilbuddet kan anbefales.
Værelset fik vi med det samme, på trods af at vi tjekkede ind, 1½ time før aftalt.
Værelset på femte sal vendte ind mod "gården", hvilket betød, at der var stille og ingen gadestøj. Intet at udsætte på værelset. Klimaanlæg og daglig rengøring.
Servicepersonalet ydede en venlig og professionel service.
Morgenmads buffet'en var stor og velsmagende. Ingen mangler.
Hotellet ligger i centrum af alle seværdigheder, og tæt på transport til alt. Alt er faktisk i gå afstand.
Vi kan kun anbefale dette hotel.

Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
2  Tak, allanhk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JurysPAI, Manager hos Jurys Inn Dublin Parnell Street, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. juli 2015
Google Oversæt

Dear Guest

Thank you very much for taking the time to review Jurys Inn Parnell Street

We are delighted you enjoyed your stay with us

We also look forward to welcoming you back to Jurys Inn Parnell street in the near future

Once Again thank you for your kind review

Kind regards

Celina Cawley
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. april 2015

Vi har boet i et stort perfekt dobbeltværelse, i de 4 nætter, vi var i Dublin.
Hotellets personale er meget professionelt, opmærksomt og gjorde, at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Morgenmads buffeten manglede ikke noget og der blev hele tiden fyldt op. Havde vi spørgsmål, kunne vi bare spørge personalet, så blev vi hjulpet.
Det er en behagelig oplevelse, altid at blive modtaget med et smil, når man møder personalet. Det gælder såvel servicepersonale, dørmand som receptionisterne.
Vi kan kun anbefale dette hotel, udover at det ligger så centralt og roligt, som vi kunne ønske det, så er der gå afstand til alle seværdigheder.

Værelsestip: Vi havde et værelse mod gården, på 5 etage, der var roligt og uden støj, fra de øvrige gæster.
Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 222allank
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JurysPAI, General Manager hos Jurys Inn Dublin Parnell Street, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2015
Google Oversæt

Thank you for your kind review of Jurys Inn Parnell Street and Dublin

We are delighted you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you back in the near future

Kind regards,

Jimmy

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. december 2014

Very good.&&&&&&@^#@@&&@@&@&@&@&@&&&&@&×&&^@^@^@^^@&@^@^#^@///$$@$+/+/!/+%%@%×%%×ìjhbbbbzbsbsvsbsbbsbsbsbxbsbshbssvcafqfatauwisjbsbajaisksnxbxhhdudjdjekdknsksnznszjnxbxggstts%×%×%×%%×%×%×_÷€÷€€#&#&#&#&#

Dato for ophold: december 2014
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Jurys Inn
Tak, U9141CXmanuelc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2014

et flot værelse, singlevær.. men ligeså stort som min stue, og god seng at sove i..
desværre skulle vi køre videre, så ikke noget med at syvsove.
De var søde at give mig et badeværelse UDEN badekar - en service.

Dato for ophold: juni 2014
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 219Else
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser