Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.514)
Filtrer anmeldelser
1.514 resultater
Medlemsvurdering
440
657
274
85
58
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
440
657
274
85
58
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.514 anmeldelser
Anmeldt 15. april 2017 fra mobile enheder

Rent værelse, badeværelse med kar og håndvask uden blandingsbatteri stort minus. Dog havde de nyrenoveret værelser, som vores venner fik.
Morgenmaden var nogenlunde, men sad og kiggede ud af møgbeskidte vinduer. Personalet kunne ikke hjælpe med at printe vores flybilletter ud, de måtte ikke gå ind på Ryanair hjemmeside var forklaringen. Hotellet har en Irsk aften med middag 3 retter og underholdning for 39 euro, det skal opleves. God mad og fantastisk underholdning med 3 musikere der virkelig kan sætte gang i den og lave sjov. Dertil optræder der dansere.
Showet gør at hotellet alligevel er værd at besøge.

Overnattede: april 2017, rejste med venner
Tak, Peter J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2016

værelserne var pæne og alt på badeværelset fungerede. sommetider var der ingen stuepige service, men de kom hvis man spurgte efter service i receptionen. Der var god mad til rimelige priser og man kunne spise til kl 22 baren lukkede kl 24 opbevaringsboksene var gratis. Hjælpsomme receptionister og servering i restauranten og rigtig god morgenmad bus nr 16 kører fra lufthavnen lige til hjørnet på hotellet lige overfor ligger nationalmuseet for moderne kunst bussen stopper på o connell street det koster 15 euro med taxa til lufthavnen når man skal hjem man kan gå til det meste fra hotellet og deres irish night er ok med 3 retter god mad tip: gå til pubben Murrays på oconnell street der er musik og riverdance fra kl 21 til 23 og godt spisekort

  • Overnattede: april 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, lbl2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cathal O, General Manager hos The Belvedere Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. april 2016
Google Oversæt

Dear lbl2013
Thank you for taking the time to share your feedback on your recent experience at The Belvedere Hotel.
We hope to have the opportunity to welcome you back again very soon.
Regards,
Cathal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. februar 2016

Vi blev mødt af en totalt ny renoveret receptions område, der var virkeligt blevet smukkere end sidste år, hvor vi også var gæster på dette hotel. Da vi er gode gæster og har været der flere gange før, fik vi tilbudt et helt ny renoveret værelse på 3. sal. Der var virkeligt lagt nogle kræfter i indretningen af værelset og badeværelset var nærmest luksus. Gratis kaffe og te på værelset, og Wifi. Dejlig irsk morgenmad, venligt personale og hyggelige omgivelser.

  • Overnattede: februar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Inge H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cathal O, General Manager hos The Belvedere Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. februar 2016
Google Oversæt

Dear Inge H
Thank you for taking the time to share your feedback on your recent experience at The Belvedere Hotel.
I am pleased to see you have enjoyed your stay with us again and thank you for your loyalty, it’s greatly appreciated.
I will pass on your feedback to the whole team here in the hotel.
I hope to have the opportunity to welcome you back again very soon!

Kind Regards
Cathal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. september 2015

Hotellet ligger i gå afstand til alt, spændene by, sejltur, museum, aftenstemningen med Guinness og whisky,masser af irsk folkemusik og irsk dans
Værelset okay , god atmosfære, dejlig mad og selvfølgelig deres irske aften

Værelsestip: Central beliggenhed
  • Overnattede: maj 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Malbertsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cathal O, General Manager hos The Belvedere Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. september 2015
Google Oversæt

Dear Malbertsen
Thank you very much for your excellent feedback! I am very happy that you had such enjoyable stay with us.
It's great to see that you enjoyed our dinner which we are very proud of!
I will pass on your lovely comments to Restaurant, Kitchen and all Staff here at The Belvedere Hotel.
I am looking forward to welcoming you here again in the near future.

Kind Regards,
Cathal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. september 2015

Vi havde en enkelt overnatning i forbindelse med en grupperejse.
Hotellet ligger centralt, ca. 200 meter fra O´Connell Street.
Pænt værelse med gode senge, gratis kaffe/te og Wifi.
Dejlig irsk morgenmad.
Her overnatter vi gerne igen, når vi tager til Dublin.

  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Michael K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Cathal O, General Manager hos The Belvedere Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. september 2015
Google Oversæt

Dear Michael K
Thank you for your lovely review of The Belvedere Hotel. I am delighted you had such a great stay with us. Thank you for all lovely comments in relation to your breakfast experience and the standard of the room. I will pass on your great feedback to all of our staff.
Next time that you are in Dublin please keep us in mind.

Regards,
Cathal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser