Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.708)
Filtrer anmeldelser
2.708 resultater
Medlemsvurdering
1.087
996
401
128
96
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.087
996
401
128
96
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.708 anmeldelser
Anmeldt d. 31. januar 2016

Ok funktionelle værelser, med enkel morgenmadbuffe. Hjælpsomt personale. Nem adgang til offenlig transport til og fra lufthavnen. Aftensummen og god stemning fra hyggelige barer i Dublin's mest populærer bar område.

Værelsestip: Værelse ud til gården anbefales.
Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Vimmer73
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TemplebarHotel, Director of Sales hos Temple Bar Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. februar 2016
Google Oversæt

Dear Ken,

Thank you for taking the time to review The Temple Bar Hotel. We are delighted to hear that you enjoyed it.

We are always striving to be better and I will pass the comments on to our General Manager.

We are currently changing the hotel and refurbishing it to a 4 star hotel in the coming weeks, the product will be contemporary and portrait a Georgian Dublin.

We hope that we can welcome you back to the hotel again in the near future.

Kind Regards,
Nicola Nelson.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. september 2015 fra mobile enheder

Super hjælpsomt personale i receptionen, dejligt stort og lyst værelse...
Stemningsfyldt område, hyggelige barer gode madsteder og Irerne er så flinke og rare! Vi havde en super aften!!!!!
Til at anbefale......

Dato for ophold: september 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, JannieOP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nicola N, Director of Sales hos Temple Bar Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. januar 2016
Google Oversæt

Hi JannieOP,

I would like to thank you for your recent review of your stay here at The Temple Bar Hotel.

We have a refurbishment plan in place to start early January 2016 to upgrade our current product to a 4 star deluxe standard.

Thank you for the comments I will make sure they are passed on.

I hope to welcome you back to The Temple Bar Hotel in the near future.

Kind Regards,
Nicola.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. august 2015

Hotellet er rigtig flot med lækre værelser, hvor der er det hele og et pænt badeværelse. Morgenmaden var lækker, og der var det, vi ønskede. Service var rigtig god. På hotellet er der en whiskeybar, de også fungerer som restaurant. Et rigtig fint sted, jeg hørte at maden var god, og vi sad der to aftener og drak et par øl - men det var ikke en irsk pub-oplevelse. På hotellet er der også en pub/bar/diskotek - som fungerede som et diskotek med høj popmusik og unge mennesker. Hotellet ligger midt i Temple Bar området, og hvis man ikke er unge og på vej til fest, så er der ikke super hyggeligt. Man kan godt finde en pub med god musik på, hvis man leder, men det er ikke særlig rart at gå rundt i festivalstemningen på jagt efter denne pub, og alle steder er overfyldte. Larmen fra hotellets diskotek er slem, så man skal sove tungt eller med ørepropper, hvis man vil gøre sig håb om at sove. Vores værelse blev desuden fyldt med lugten af friturestegt mad, hver gang vi åbnede vinduet.

Værelsestip: Sørg for at i den side af hotellet der ligger væk fra diskoteket.
Dato for ophold: juli 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Patrizia70811
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. maj 2015 fra mobile enheder

Fleet Street er den mest pulserende gade i Dublin, og hotellet ligger lige i smørhullet. Værelserne er okay, ikke prangende, morgenmads buffeten er fin , men personalet er fantastiske.
Godt sted for familier med store børn, unge par.

Dato for ophold: maj 2015
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, 892mariah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. april 2015

Perfekt placering midt i Temple bar området, hvor der er fyldt med hyggelige pubber.
Der var ingen larm fra gaden på mit værelse. Værelser var rigtigt gode.
En meget god og venlig betjening. WIFi signal var dårligt. Der findes P hus ved siden af hotel (betaling)

Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jesper N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser