Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Temple Bar
fra 20,84 $
Flere oplysninger
fra 85,86 $
Flere oplysninger
fra 171,71 $
Flere oplysninger
fra 33,64 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (20.491)
Filtrer anmeldelser
20.491 resultater
Medlemsvurdering
10.175
6.404
2.601
765
546
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
10.175
6.404
2.601
765
546
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
46-51 af 20.491 anmeldelser
Anmeldt d. 17. juni 2016

Det er jo et must see i Dublin, men efter nogle timer finder man hurtigt ud af at det er et lidt kedeligt turistområde hvor engelske polterabends tager hen. De spiller det samme singalong musik på alle barerne. Så efter en aften der kan man godt se noget andet resten af ens ophold.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, jaschav2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. maj 2016 fra mobile enheder

Her møder du mennesker af ALLE nationaliteter og de er alle glade og i mødekommende virkelig en perle af besøge og den love musik er super hyggelig dog er der mere trængsel end butikkerne i december inden jul

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, Sabrina O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. april 2016 fra mobile enheder

Der var vild mange fede bare med sjov indretning og masser af øl. Det var bare så mange mennesker alle steder og det var svært at finde steder at være. Klart et sted det er sjovest hvis du er fuld men så det også rigtig sjovt!

Dato for oplevelse: februar 2016
Tak, Astrid S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. april 2016

Temple Bar er måske det mest berømte sted i Dublin. Her er pubber for enhver smag, og der er gang i den alle ugens dage. Om aftenen er der mange mennesker overalt, og det kan være mere end svært at få en siddeplads. Det er et sted for turister, og ønsker man en mere autentisk oplevelse skal man vælge en pub uden for dette område.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, pederc922
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. april 2016 fra mobile enheder

Barer og musik, fulde mennesker og godt gang i området, det er din egen skyld hvis du forlader området sulten og tørstig, ikke så mange irer i området, mest gæster.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Henrik J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser