Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stille og roligt”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Clayton Hotel Burlington Road
Vurderet som nr. 53 ud af 150 hoteller i Dublin
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløbereBronze-niveau
Anmeldt 18. september 2017

Hotellet ligger ca 20 min. gang fra Temple Bar, det er ikke andet end en frisk gåtur, og når jeg så var heldig med vejret, betød det ingenting.
Selve hotellet er ok, det er lidt gammelt, og gangene til værelserne virker nogen steder som om at væggene er for tæt på. Men værelserne er fine, og servicen er god. Jeg havde mistet min bagage fra KBH, men den dukkede op to dage efter, og jeg fik den bragt op til værelset.
Jeg havde ikke morgenmad med , så jeg spiste hovedsageligt ude, en enkelt gang fik jeg noget aftensmad i restauranten, og det var rigtig fint.
Dejlig by, og dejligt vejr gør automatisk turen bedre, men det er et hotel som sagtens kan anbefales, specielt hvis man er derovre for at golfe.

  • Overnattede: August 2017, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Carsten H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
326doconnor, Customer Service Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. oktober 2017

Kære gæst,

Tak for din venlige anmeldelse, vi er glade for at du nydt dit ophold.

Vi håber at byde dig velkommen igen en dag snart.

Med venlig hilsen
Daniel O' Connor
Customer Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.790)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.790 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2017 fra mobile enheder

Ganske godt hotel hvorfra man kan gå til Trinity på 20 minutter uden problemer. Fint udgangspunkt for de fleste besøg i Dublin.
Så er man fri for at have bilen med ind i centrum, hvilket absolut ikke kan tilrådes.
Morgenmad er fin og selv om der er mange gæster bliver der ryddet af og fyldt op hele tiden.
Restauranten og bar er ok og maden er af fin standart i forhold til prisen som er rimelig.
Internet er super.
Et godt hotel

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, Finn Klochmann H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
326doconnor, Customer Service Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. august 2017

Kære Klochmann H,

Tak for den store anmeldelse af vores hotel.
Vi er glade for at du nydt dit ophold.
Vi håber at se dig igen meget snart.

Med venlig hilsen
Daniel O' Connor
Customer Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. juli 2017 fra mobile enheder

Ellers var resten en 5 stjernet oplevelse! Virkelig god service, høflig betjening og pæn indretning, udemærkede senge!
Og som prikken over i'et, så var der elkedel på værelset, det elsker jeg!
Jeg må opfordre til bedre klima anlæg eller fx at man kan åbne sit vindue til udluftning!

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Tak, Louise G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 15. juli 2017
Google Oversæt

Hello Louise G,

Just touching base with you to say thank you so much for your very kind score for the Hotel, I am sorry to read that it was slightly tarnished due to there being no A/C available in your room type.
We are very grateful that your overall experience was not diminished by little issue.
We hope to see you back again someday soon.
Thank you for your custom.

Kind Regards,
Daniel O' Connor
Customer Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. maj 2016 fra mobile enheder

Hotellet ligger for langt væk fra alt til, a jeg ville vælge det som turist, men jeg var til konferrence som blev holdt på hotellet, så det var ok.
Personalet var søde og hjælpsomme. Der er en bar i lobbyen, hvor man kan købe sandwich og salat to go hele dagen.
Fitnessrummet er lidt kedeligt.
Eneste alvorlige minus var et byggerri lige uden for, hvor de gik i gang kl. 7 om morgnen.

Overnattede: Maj 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, JennyRee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DoubleTree B, Guest Relations Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juni 2016

Kære gæst ,
Tak for at tage sig tid til at dele din mening om dit seneste ophold dig. Vi er taknemmelige for alle tilbagemeldinger fra gæster , da det giver os mulighed for at forbedre alle aspekter af vores hotel og give feedback til vores team .
Jeg håber, vi kan byde dig velkommen tilbage til hotellet i nær fremtid .
DoubleTree by Hilton Burlington Road Dublin

Hotel Contact Details
Main Telephone : +353 ( 0) 1 6185600
General Hotel Email: DUBBU_DT_HOTEL@hilton.com
Reservation Email: DTDublinHotel.Reservations@hilton.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. maj 2016

Rigtig godt hotel som ligge i gå afstand fra hvor "ting" sker. Hyggelige omgivelser samt et rigtig imøde komende personale. Baren er også et besøg værd. Her kan ordres nogle rigtig gode snack menuer samt hvis middagen skal hurtig er et aftens måltid også super godt. Vil helt sikker benytte det næste gang tyren går til Dublin og vil ligeledes anbefale hotellet til venner og bekendte

  • Overnattede: Maj 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med DoubleTree by Hilton
Tak, Rene S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DoubleTree B, Guest Relations Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juni 2016

Kære gæst ,
Tak for at tage sig tid til at dele din mening om dit seneste ophold dig. Vi er taknemmelige for alle tilbagemeldinger fra gæster , da det giver os mulighed for at forbedre alle aspekter af vores hotel og give feedback til vores team .
Jeg håber, vi kan byde dig velkommen tilbage til hotellet i nær fremtid .
DoubleTree by Hilton Burlington Road Dublin

Hotel Contact Details
Main Telephone : +353 ( 0) 1 6185600
General Hotel Email: DUBBU_DT_HOTEL@hilton.com
Reservation Email: DTDublinHotel.Reservations@hilton.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Dublin
1,7 km væk
Clayton Hotel Ballsbridge
1,7 km væk
Sandymount Hotel
Sandymount Hotel
Nr. 25 af 150 i Dublin
2.621 anmeldelser
1,8 km væk
Clayton Hotel Cardiff Lane
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km væk
Mespil Hotel
Mespil Hotel
Nr. 30 af 150 i Dublin
644 anmeldelser
1,2 km væk
Herbert Park Hotel
Herbert Park Hotel
Nr. 13 af 150 i Dublin
2.489 anmeldelser
4,7 km væk
Dublin Skylon Hotel
Dublin Skylon Hotel
Nr. 34 af 150 i Dublin
2.063 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Clayton Hotel Burlington Road? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Clayton Hotel Burlington Road

Adresse: Upper Leeson Street | Dublin 4, Dublin D04A318, Irland (Tidligere DoubleTree by Hilton Hotel Dublin - Burlington Road)
Beliggenhed: Irland > Province of Leinster > County Dublin > Dublin
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 8 grønt hotel i Dublin
Nr. 26 familiehotel i Dublin
Nr. 31 forretningshotel i Dublin
Nr. 36 luksushotel i Dublin
Nr. 40 romantisk hotel i Dublin
Prisområde: 685 kr.-2.286 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Clayton Hotel Burlington Road 4*
Antal værelser: 502
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Clayton Hotel Burlington Road. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Burlington Hotel Dublin
Burlington Hotel Dublin
Burlington Dublin

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering