Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.111)
Filtrer anmeldelser
3.111 resultater
Medlemsvurdering
1.219
1.193
411
176
112
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.219
1.193
411
176
112
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.111 anmeldelser
Anmeldt d. 16. august 2017 fra mobile enheder

Ganske godt hotel hvorfra man kan gå til Trinity på 20 minutter uden problemer. Fint udgangspunkt for de fleste besøg i Dublin.
Så er man fri for at have bilen med ind i centrum, hvilket absolut ikke kan tilrådes.
Morgenmad er fin og selv om der er mange gæster bliver der ryddet af og fyldt op hele tiden.
Restauranten og bar er ok og maden er af fin standart i forhold til prisen som er rimelig.
Internet er super.
Et godt hotel

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Finn Klochmann H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
326doconnor, Customer Service Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. august 2017

Kære Klochmann H,

Tak for den store anmeldelse af vores hotel.
Vi er glade for at du nydt dit ophold.
Vi håber at se dig igen meget snart.

Med venlig hilsen
Daniel O' Connor
Customer Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. juli 2017 fra mobile enheder

Ellers var resten en 5 stjernet oplevelse! Virkelig god service, høflig betjening og pæn indretning, udemærkede senge!
Og som prikken over i'et, så var der elkedel på værelset, det elsker jeg!
Jeg må opfordre til bedre klima anlæg eller fx at man kan åbne sit vindue til udluftning!

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, LouiseG1608
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede d. 15. juli 2017
Google Oversæt

Hello Louise G,

Just touching base with you to say thank you so much for your very kind score for the Hotel, I am sorry to read that it was slightly tarnished due to there being no A/C available in your room type.
We are very grateful that your overall experience was not diminished by little issue.
We hope to see you back again someday soon.
Thank you for your custom.

Kind Regards,
Daniel O' Connor
Customer Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. maj 2016 fra mobile enheder

Hotellet ligger for langt væk fra alt til, a jeg ville vælge det som turist, men jeg var til konferrence som blev holdt på hotellet, så det var ok.
Personalet var søde og hjælpsomme. Der er en bar i lobbyen, hvor man kan købe sandwich og salat to go hele dagen.
Fitnessrummet er lidt kedeligt.
Eneste alvorlige minus var et byggerri lige uden for, hvor de gik i gang kl. 7 om morgnen.

Dato for ophold: maj 2016
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, JennyRee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DoubleTree B, Guest Relations Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juni 2016

Kære gæst ,
Tak for at tage sig tid til at dele din mening om dit seneste ophold dig. Vi er taknemmelige for alle tilbagemeldinger fra gæster , da det giver os mulighed for at forbedre alle aspekter af vores hotel og give feedback til vores team .
Jeg håber, vi kan byde dig velkommen tilbage til hotellet i nær fremtid .
DoubleTree by Hilton Burlington Road Dublin

Hotel Contact Details
Main Telephone : +353 ( 0) 1 6185600
General Hotel Email: DUBBU_DT_HOTEL@hilton.com
Reservation Email: DTDublinHotel.Reservations@hilton.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. maj 2016

Rigtig godt hotel som ligge i gå afstand fra hvor "ting" sker. Hyggelige omgivelser samt et rigtig imøde komende personale. Baren er også et besøg værd. Her kan ordres nogle rigtig gode snack menuer samt hvis middagen skal hurtig er et aftens måltid også super godt. Vil helt sikker benytte det næste gang tyren går til Dublin og vil ligeledes anbefale hotellet til venner og bekendte

Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med DoubleTree by Hilton
Tak, Rene S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DoubleTree B, Guest Relations Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juni 2016

Kære gæst ,
Tak for at tage sig tid til at dele din mening om dit seneste ophold dig. Vi er taknemmelige for alle tilbagemeldinger fra gæster , da det giver os mulighed for at forbedre alle aspekter af vores hotel og give feedback til vores team .
Jeg håber, vi kan byde dig velkommen tilbage til hotellet i nær fremtid .
DoubleTree by Hilton Burlington Road Dublin

Hotel Contact Details
Main Telephone : +353 ( 0) 1 6185600
General Hotel Email: DUBBU_DT_HOTEL@hilton.com
Reservation Email: DTDublinHotel.Reservations@hilton.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. februar 2016

På min første rejse alene nogensinde, besluttede jeg at dette hotel ville være passende for mig; en ung pige der havde brug for et pusterum fyldt med afslapning og fast besluttet på at udforske det bedste Dublin har at byde på - og hvor havde jeg ret.
Check-in var nem og hurtig og personalet var hjælpesomme og venlige fra begyndelsen. Mit tildelte værelse var ganske enkelt fantastisk. Rent, rummeligt og lydfrit og king-size sengen behagelig Hilton standart.
Værelset var perfekt egnet til både at arbejde, men også til at slappe af med levende lys og et langt karbad. Igen - meget stille og fredfyldt.
Jeg bestilte roomservice kort efter at være checket ind og min aftensmad ankom hurtigt efter og smagte fantastisk. Apropos mad: Den store morgenmadsbuffet var ud over al forventning. The Sussex Breakfast room er et luksuriøst og hyggeligt sted at indtage sin morgenmad. Personalet var hurtige til at vise mig til en plads og til at sørge for drikkevarer samt dagens avis. Buffeten var som nævnt ud over al forventning.
Beliggenheden var udmærket til mit behov og jeg valgte for det meste at gå ind til centrum, som kræver at man passerer gennem Stephens Green - en smuk og livlig park.
Alt i alt et fantastisk hotel med høj service og gode faciliteter samt en hyggelig atmosfære.
Kan varmt anbefales.

Dato for ophold: maj 2015
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tanja R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DoubleTree B, Guest Relations Manager hos Clayton Hotel Burlington Road, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juni 2016

Kære gæst ,
Tak for at tage sig tid til at dele din mening om dit seneste ophold dig. Vi er taknemmelige for alle tilbagemeldinger fra gæster , da det giver os mulighed for at forbedre alle aspekter af vores hotel og give feedback til vores team .
Jeg håber, vi kan byde dig velkommen tilbage til hotellet i nær fremtid .
DoubleTree by Hilton Burlington Road Dublin

Hotel Contact Details
Main Telephone : +353 ( 0) 1 6185600
General Hotel Email: DUBBU_DT_HOTEL@hilton.com
Reservation Email: DTDublinHotel.Reservations@hilton.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser