Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“perfect!”
Anmeldelse af Bathwick Street B & B

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Bath
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Bathwick Street B & B
Vurderet som nr. 79 ud af 157 B&B'er/kroer i Bath
Anmeldt 24. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The 4 poster bed was really comfy and situated to the back of the house which meant it was very quie...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Jooles P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 28. juni 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

61-65 af 79 anmeldelser

Anmeldt 16. juni 2012
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2012, rejste som par
1  Tak, JWTSydney
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 28. juni 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, bukowski1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Penders65
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Dave J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Bath
11,4 km væk
The Old Malt House
The Old Malt House
Nr. 1 af 1 i Timsbury
158 anmeldelser
12,4 km væk
Radstock Hotel
Radstock Hotel
Nr. 31 af 34 i Bath
197 anmeldelser
7,4 km væk
The Rose & Crown
The Rose & Crown
Nr. 1 af 2 i Hinton Charterhouse
153 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
9,7 km væk
The George Inn
The George Inn
Nr. 1 af 5 i Norton St Philip
570 anmeldelser
4,1 km væk
Waterhouse
Waterhouse
Nr. 1 af 3 i Monkton Combe
583 anmeldelser
2,5 km væk
Old Mill Hotel
Old Mill Hotel
Nr. 1 af 1 i Batheaston
1.206 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Bathwick Street B & B? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Bathwick Street B & B

Adresse: 16 Bathwick Street, Bath BA2 6NY, England
Beliggenhed: Storbritannien > England > Somerset > Bath
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 79 ud af 157 B&B'er / kroer i Bath
Prisområde: 587 kr.-805 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 2

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering