Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lidt skuffende ”
Anmeldelse af Heddon Street Kitchen

Heddon Street Kitchen
Reservér bord
2
lør. 26/9
20:00
nr. 1.118 af 23.689 Restauranter i London
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 20 $ - 64 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Mayfair
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Lidt skuffende
Desværre var det en tjener der ikke virkede interesseret i os og flere gange skrev vores bestillinger forkert ind uden nogle oplysninger.
Vær også opmærksom på at de spørger ind til fx brødkurv som en form for meresalg.
Jeg regnede med at når Gordon Ramsays navn var på restauranten, at der så var en anden kvalitet. Jeg kunne ligeså godt have spist på en café.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 799frederikc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRGroup, Owner hos Heddon Street Kitchen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. januar 2020
Google Oversæt

Dear Frederik,

Thank you for leaving your feedback.

We are very sorry you had a disappointing experience in our restaurant. We hope that in the future you will give us another chance to prove you that we want to respect our high standards.

Best wishes,
HSK Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.470)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.471 anmeldelser

Anmeldt 9. marts 2019 fra mobile enheder

Vi kom tidligt på formiddagen og var et af fem borde. Servicen var uopmærksom, men maden var glimrende. Vi var inde og ude på en time.

Dato for besøg: marts 2019
Tak, 230anderss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRGroup, Manager hos Heddon Street Kitchen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. marts 2019
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your review, your feedback is very important to us in order to improve the quality of service we provide. Please accept our sincere apologies.
I do hope this experience does not deter you from choosing to dine with us again in the future.

Many thanks and look forward to seeing you again soon!

Sincerely,
HSK Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. august 2018 fra mobile enheder

Fantastisk hyggeligt sted, med masser af atmospfære og god service. Det jeg vil fremhæve er personalets skønne karakter, vi havde lejlighed til at blive serviceret af flere og de havde alle en skøn karismatisk facon og var yderst servicemindet. Vi startede med en cocktail og fik derefter hovedret og dessert. Deres cocktails er fænomenale. Vi fik henholdsvis fillet og sir n turf til hovedret. Vi bestilte begge medium/welldone og nogen fange kan dette valg betyde at kødet bliver lidt tørt, hvilket desværre skete idag... men lækkert tilbehør og god vinanbefaling! Desserterne var AMAZING (!!!) vi valgte deres isbar,hvor man selv væler is og tilbehør, samt chokoladefondant med vaniljeis, med den yderst velvalgte portvin til - Virkelig lækkert! Klart et besøg værd.

Dato for besøg: august 2018
Tak, LouiseHB82
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRG R, Manager hos Heddon Street Kitchen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. august 2018
Google Oversæt

Dear Louise,

Such a wonderful review. It is very much appreciated and makes our team proud of what they do.
Your feedback is very important to us in order to continue providing the highest level of service.
Sorry to hear that the steaks were a bit too dry for you. I wish we could have done more for you in order to make your dining experience exceptional.

We hope to welcome you back again in the near future!

Best regards,
HSK Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. august 2018 fra mobile enheder

Vi anbefaler absolut dette sted. Vi valgte signatur retten bøf wellington, har aldrig fået så mørt et stykke kød og smagende var i top. Personalet var helt fantastisk og vi fik en rigtig god oplevelse. Det er et genbesøg værd.

Dato for besøg: august 2018
Tak, elisabethg387
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRG R, Manager hos Heddon Street Kitchen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2018
Google Oversæt

Dear Elisabeth,

Thanks for taking the time to post your feedback on Trip Advisor, I’m delighted you enjoyed your experience so much and rated your visit 5 stars, thank you!

We look forward to welcoming you again soon!

Sincerely,
HSK Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. februar 2018 fra mobile enheder

En af Gordon Ramseys mange restauranter. God service og fornuftige priser på fine varierede retter.
Selv på en onsdag aften var der fuldt hus og det skabte en dejlig atmosfære.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, 605oles
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GRG R, Manager hos Heddon Street Kitchen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. februar 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you so much for your great review. We hope you will visit us again soon.

Kindly,
HSK Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Heddon Street Kitchen, kiggede også på

 

Har du været i Heddon Street Kitchen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering