Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.00 - 18.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve The London Eye
fra 34,26 $
Flere oplysninger
fra 48,25 $
Flere oplysninger
fra 43,63 $
Flere oplysninger
London Eye River Cruise
175 anmeldelser
fra 18,18 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (86.788)
Filtrer anmeldelser
86.788 resultater
Medlemsvurdering
45.466
26.571
11.107
2.419
1.225
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
45.466
26.571
11.107
2.419
1.225
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
246-251 af 86.788 anmeldelser
Anmeldt d. 5. juli 2016

Vi var heldige for vi stod ikke ret lang tid i kø til denne attraktion. Det kan godt være at det koster en del at komme op i London Eye men det er pengene værd. Der er ikke mere end ca. 10 personer i hver vogn hvilke giver dig rig mulighed for at se hele vejen rundt og for at sidde ned under turen hvis man har brug for det. Skal prøve den igen, hvor det er hen under aften så man kan se alle lysene over London.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, BTur
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juli 2016 fra mobile enheder

Super fed oplevelse, det går hurtigt i køen, men selvom man køber billetterne i forvejen , springer man ikke over køen, på skal man betale ekstra 15£pr person, for at komme i hurtig køen, men der kan være ca 30 pers i hver, så det går rimelig stærkt i køen, fed fed fed fed oplevelse, og slet ikke uhyggeligt selvom man har lidt højdeskræk, det går så langsomt rundt, og vognene et helt stabile så ikke noget der gynger eller vipper, det kan varmt anbefales, vi var to med højdeskræk og ikke nogen af os blev bange eller nervøse.

Dato for oplevelse: juni 2016
1  Tak, tinaegelundn2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. juni 2016 fra mobile enheder

..Bag os stod en skoleklasse, som skulle ind i samme kabine. Så vi var kun 8 i én kabine, hvor de i de andre kabiner var ca. 20 personer. Det gjorde helt sikkert oplevelsen endnu bedre. Men ellers en rigtig god oplevelse. Tip: køb billetterne hjemmefra, så kan I gå direkte i kø ved indgangen.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, malenei_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juni 2016

Havde bestilt billetter på nettet med Fast Trake for at undgå en lang kø. God ide når man har travlt og skal se så meget som muligt på 3 dage i London.
Det blev turens store oplevelse.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, PoulNoer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juni 2016

det er ikke kun London Eye, men området som er interessant.
gadeoptræden og ikke billige men dejlige yoghurt is. mange mennesker og alligevel til at holde ud. London Eye var spændende og ganske nem at komme til uden betydelig ventetid en fredag aften. Interessant oplevelse for os alle - og så skulle rundturen heller ikke vare længere.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, poul49
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser