Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5.427)
Filtrer anmeldelser
5.427 resultater
Medlemsvurdering
2.069
2.343
722
187
106
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.069
2.343
722
187
106
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 5.427 anmeldelser
Anmeldt d. 5. december 2017

Pga. forsinkelser med fly og bus ankom vi først kl 04:30 lørdag morgen, i stedet for fredag aften og der var ingen problemer med chek in.
Hotellet ligger 5 minutter på gåben fra Kings cross stationen og det var virkelig lækkert..
Værelset lå i kælderen og havde ikke noget vindue- selvfølgelig manglede man lidt at kunne lufte ud, men i det store hele gjorde det bestemt ikke noget. Selve værelset var rigtig fint og i god stand!
Toiletbrættet gik i stykker, men det var ikke noget vi skulle tænke på..
Så alt i alt et fantastisk hotel, som vi helt klart ville vælge igen...

  • Overnattede: december 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 601riea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FrontDeskTeam-KX, Deputy GM hos Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. december 2017

Hej 601riea,

Kan ikke takke dig nok til din nice anmeldelse.

Holdet vil være glad for at læse, at de har gjort dit ophold godt, og at værelset og tjenesterne var øverste.

Vi håber alle sammen at se dig tilbage meget snart.

Colin

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. november 2017 fra mobile enheder

Værelset var meget småt og da jeg selv var der i forbindelse med arbejde var det problematisk der ikke var noget skab. Rengøringen kunne være bedre, der lå fx lange hår på gulvet da jeg kom og mærker på væggen. Hotellet ligger centralt med flere gode caféer i nærheden og 5 min gang til Kings Cross. Hotellets personale var meget venlige og imødekommende

Overnattede: november 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Line H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FrontDeskTeam-KX, Deputy GM hos Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. november 2017

Kære Line,

Tak for din anmeldelse.

Jeg vil gerne have, at du ved, at vi har taget dine kommentarer om bord og for at forsikre dig om, at det absolut ikke er den sædvanlige service, vi leverer. Vi sætter vores hænder op og siger, denne er på os!

Vi vil gøre vores bedste for at arbejde på vores mangler, og vi håber, at du vil besøge os snart (i det mindste for det fantastiske personale!).

Vi ses snart!

Colin

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. juli 2017 fra mobile enheder

Ligger meget centralt tæt ved Kings Cross station. Der er mange muligheder for at spise tæt på hotellet. Værelserne var enkle, pæne og rene og der var hvad vi havde brug for. Personalet var venlige og serviceminded.,Trafikstøjen var dog et minus (også om natten, og især i weekenden, da hotellet ligger lige ved et større vejkryds), og vinduerne var desværre ikke lydisoleret. Personalet var hjælpsomme og fik flytter os fra 2. til 5. sal og det hjalp lidt på støjen. Vil pga. trafikstøjen ikke vælge dette hotel igen.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
1  Tak, NinaLion
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anisa M, Duty Manager hos Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. juli 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for taking the time to leave us a review about your experience in the hotel.

We appreciate the kind words towards our staff.

We hope to welcome you again in the near future.

Kind Regards
iza

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. juni 2017

Hotellets beliggenhed nær Kings cross og St.Pancras International er perfekt, både i forhold til direkte tog hertil fra Gatwick samt i forhold til at færdes omkring i London - gå, bus og underground.
Hotellet fremstår nyistandsat. Lyst, pænt og imødekommende.
En del trafikstøj fra gaden.
En dejlig base for vores forlængede weekend i London.

  • Overnattede: juni 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, annabergjappe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anisa M, GSA hos Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juni 2017


Kære gæst,

Tak fordi du har taget din tid i at forlade os din anmeldelse.

Jeg er virkelig glad for at høre din rejse til London og Point A Hotels var behageligt. Jeg håber din rejse hjem var også let.

Vi håber at være vært for dig igen i den nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen

Fatima

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. marts 2017

Min søster og jeg fik et twin room; god Wi-Fi, ok senge, mange tv-kanaler, ret stort værelse i forhold til at det er billigt at bo her og det ligger så centralt. Servicen var virkelig god, de var så søde dem der arbejdede der og hjalp med alle vores spørgsmål. Man bor tæt på King's Cross og Pancras International Station hvor der er mange shoppingmuligheder og der er masser af take-away i nærområdet. Det er også kun 25 min gang fra Oxford Street. Kan varmt anbefales!

  • Overnattede: marts 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Victoria B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anisa M, Duty Manager hos Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. marts 2017

Kære Gæst,

Mange tak for at bruge tid på udstationering sådan en dejlig gennemgang. Vi er glade for at høre, at dit ophold var tilfredsstillende, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores hotel igen.

Hilsen.
Anisa Mahdi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser