Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin beliggenhed”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Corus Hotel Hyde Park London
Vurderet som nr. 491 ud af 1.077 hoteller i London
Anmeldt 1. august 2017

Beliggenheden er rigtig god. Pænt og rent. Der er ikke langt hverken til metro, shopping eller restauranter. Ikke meget plads i badeværelset, men det fungere. En del larm fra gaden om morgenen da der kun er enkeltlags glas i vinduerne. Ville gerne bo her igen en anden gang.

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, AnniPlet2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sandra B, General Manager hos Corus Hotel Hyde Park London, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. august 2017
Google Oversæt

Dear AnniPlet2017

Thank you for your review following your recent stay with us.

I was pleased to read that your overall experience was a good one and that your room, although small, was of good value. I was also pleased to read that the hotel was nice, clean and the location was perfect for your visit.

We look forward to welcoming you back to the Corus Hyde Park in the future

Kindest regards
Sandra Bittel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4.115)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 4.115 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2017

Perfekt til et par dage i London. Service minded og opmærksomt personale i alle funktioner vi havde kontakt med, og god beliggenhed tæt på Hyde Park og nemt til transport. Ville komme der igen, uden tvivl.

  • Overnattede: Juni 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Niels W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sandra B, General Manager hos Corus Hotel Hyde Park London, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. juni 2017
Google Oversæt

Dear Niels W,

Thank you for taking the time to share your feedback following your stay at Corus Hyde Park.

It is a pleasure to read that your overall experience here with us was most enjoyable and that the team were able to give you excellent service. I have passed on your lovely comments to the team which have been warmly received

We look forward to welcoming you back in the future and hosting you again as our valuable guest.

Kind regards,

Sandra Bittel
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. marts 2017 fra mobile enheder

Var her med kone, søn og svigerdatter på lang weekend.
Alt pænt og nydeligt.

Fin placering, med bus og undergrund et stenkast derfra.
Fik ikke morgenmad på hotellet men på en lille cafe 100 meter derfra.
Fint hotel til en London weekend.

Overnattede: Marts 2017, rejste med familie
1  Tak, Johnny H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sandra B, General Manager hos Corus Hotel Hyde Park London, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. marts 2017
Google Oversæt

Dear Johnny H,

I would like to thank you again for choosing our Hotel for your recent stay and for the taking the time to share your feedback.

I hope to welcome you back in the near future and if there is anything else we can assist you or you would like to discuss further please feel free to contact us at guestrelations.londonhydepark@corushotels.com

Kind regards

Sandra Bittel
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. oktober 2016 fra mobile enheder

Perfekt beliggenhed i forhold til shopping og gåture i Hyde Park. Værelserne var små og vi måtte gå i knæ for at stå i badekarret for ikke at slå hovedet ind i væggen. Til gengæld var der el-kedel og gratis kaffe/te. Rengøringen var fin. Der er meget lydt så vi blev vækket tidligt af babyen i værelset ved siden af. Både morgenmad og afternoon tea var rigtig gode og nogenlunde prissat for London standard.

Overnattede: Maj 2016, rejste med venner
Tak, Stefanie S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2016 fra mobile enheder

Dette hotel har en rigtig god beliggenhed, hvis man gerne vil være tæt på shopping, Hyde Park og de store seværdigheder i London. Tæt på Underground stationer og med god værdi for pengene. Jeg synes, at personalet godt kunne være en smule mere servicemindede. De virkede lidt fraværende og ligeglade. Men klart et sted jeg vil anbefale!

Overnattede: September 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Dennis_Olsg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i London
London Elizabeth Hotel
Nr. 742 af 1.077 i London
1.563 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Paddington / Maida Vale
Park Grand Paddington Court
Lancaster Gate Hotel
Nr. 447 af 1.077 i London
2.210 anmeldelser
Commodore Hotel
Nr. 905 af 1.077 i London
1.009 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Corus Hotel Hyde Park London? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Corus Hotel Hyde Park London

Adresse: 1-7 Lancaster Gate, London W2 3LG, England
Beliggenhed: Storbritannien > England > London
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Bustransport Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 312 luksushotel i London
Prisområde: 666 kr.-1.369 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Corus Hotel Hyde Park London 4*
Antal værelser: 389
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Agoda, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Corus Hotel Hyde Park London. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Corus Hotel London
Corus Hyde Park Hotel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering