Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great location, comfortable”
Anmeldelse af Kensington House Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Kensington House Hotel
Vurderet som nr. 524 ud af 1.076 hoteller i London
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4. februar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Choose room 115 if booking the junior suite.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, janeol123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (383)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

241-245 af 383 anmeldelser

Anmeldt 29. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, patanddaij
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ktraveler_7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Lower floors are better if you don't like stairs. There is a lift, but it's easier to just...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Mango212
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
7  Tak, ypadley
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i London
South Kensington
Henley House Hotel
Henley House Hotel
Nr. 356 af 1.076 i London
551 anmeldelser
Kensington and Hyde Park
Royal Garden Hotel
Royal Garden Hotel
Nr. 90 af 1.076 i London
3.526 anmeldelser
South Kensington
The Villa Kensington
The Villa Kensington
Nr. 497 af 1.076 i London
437 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
South Kensington
Ashburn Hotel
Ashburn Hotel
Nr. 193 af 1.076 i London
1.004 anmeldelser
South Kensington
The Queen's Gate Hotel
The Queen's Gate Hotel
Nr. 384 af 1.076 i London
1.034 anmeldelser
Marylebone
The Sumner Hotel
The Sumner Hotel
Nr. 266 af 1.076 i London
1.425 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Kensington House Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Kensington House Hotel

Adresse: 15-16 Prince of Wales Terrace, London W8 5PQ, England
Telefonnummer:
Beliggenhed: Storbritannien > England > London > South Kensington , Earls Court
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Nr. 325 luksushotel i London
Prisområde: 822 kr.-1.844 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Kensington House Hotel 4*
Antal værelser: 41
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, Agoda, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Kensington House Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Kensington Hotel London

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering